Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Kietaisuhuivi

Ihanan iso kietaisuhuivi lämmittää, näyttää kivalta päällä sekä viimeistelee asusi.

Kietaisuhuivi on malliltaan pitkä ja kapea. Huivi kierretään kaksi kertaa kaulan ympäri. Malli jää hieman väljäksi, jotta huivi ei olisi liian tiukan tuntuinen kaulalla. Huivi mahtuu hyvin myös hupun alle. Suljetun rakenteen (ei aukinaisia päitä) vuoksi huivi pysyy hyvin paikallaan käytössä eikä sitä tarvitse jatkuvasti asetella uudelleen. 

Huivi on 25 cm korkea ja leveys on 120 cm. Huivi on ommeltu kaksinkertaisesta kankaasta, jotta ommeltavat saumat jäävät piiloon. Lopputulos on näin siistimpi. Mallikappale on ommeltu lämpöisestä merinovilla interlockista.

Pitkän ja kapean mallin ansiosta, kaava sopii erinomaisesti kietaisumalliin ja mahdollistaa erilaisten materiaalien käytön. Voit myös ommella huivin esim. kudotusta viskoosista, double gauze harsokankaista, erilaisista neuloksista kuten big knit-neulos, merinovillaneulos ja puuvilla-elastaanitrikoosta. Materiaalia vaihtamalla saat tästä moneen käyttöön sopivan kaavan.

Jos haluat tehdä oikein muhkean ja ison huivin tässä ohje siihen (huivin korkeus 50 cm ja leveys 120 cm):

  • Lisää kaavan ylä- ja alareunaan 1 cm käännevarat. Sivuun tulee normaali ompeleen vievä saumanvara.
  • Ompele lyhyet päät yhteen oikeat puolet vastakkain, jotta huivista tulee rengas. Jos ompelet kudotusta kankaasta, huolittele saumanvarat yhteen.
  • Käännä huivin pitkien sivujen 1 cm käännevarat nurjalle puolelle ja tikkaa kankaasta riippuen joko ompelukoneen suoralla ompeleella (kudotut kankaat) tai  jousto-ompeleella/kaksoisneulalla/peitetikillä (joustavat kankaat).

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 9 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!