Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Koko perheen kerrastot

Ompele syksyyn ja talveen koko perheelle lämpimät aluskerrastot ylellisestä merinovilla kankaasta. Oiva idea myös pukinkonttiin!

Koko perheen kerrastot ompelukaava sisältää nimensä mukaisesti koko perheelle kaavat aluskerrastoihin. Aluskerrasto ommellaan lämpimästä merinovillaneuloksesta tai -interlockista. Ihonmyötäiseksi kaavoitetut mallit sopivat hyvin kerrospukeutumiseen. Merinovillasta ommeltu aluskerrasto lämmittää parhaiten kun vaatteita käytetään suoraan ihoa vasten. Haluatko kevyemmän kerraston hieman lämpimämpään säähän? Ompele kerrastot antibakteerisesta bambuneuloksesta. Bambuneulosta käytettäessä, varmistathan että kankaasti joustaa tarpeeksi.

Naisten, lasten ja miesten kerrastojen kaavoissa on käytetty yhtenäistä linjaa. Raglanhihaiseksi kaavoitettu aluspaita sopii monelle käyttäjälle. Paidan helma ulottuu lantiolle. Takakappale on kaarevaksi tehty, jotta selkä pysyisi lämpimänä. Sinun ei tarvitse miettiä roikkuuko olkasauma väärässä paikassa. Aluspaidan hihat on pitkät ja niihin on ommeltu kaksinkerroin taitetusta kankaasta resorit. Aluspaidan voit ommella korkealla ja lämpimällä kauluksella tai kaksinkerroin taitetulla resorikaitaleella.

Pitkien alushousujen kaavat ovat ihonmyötäisiä sekä korkeavyötäröiseksi kaavoitettu. Korkeavyötäröinen malli pitää selän lämpimänä eikä iho vilku hurjemmissakaan seikkailuissa. Vyötärölle on ommeltu leveä kuminauha, joka pitää alushousut jalassa. Housujen kaavoissa on pyöreän mallinen haarakiila, joka antaa tilaa liikkuessa sekä istuvuutta. Lahkeensuut on lasten ja miesten malleissa huoliteltu resoreilla, jotka on leikattu samasta kankaasta. Naisten alushousujen lahkeensuut on huoliteltu käänteellä ja tikattu.

Kaavapaketista löydät laajan koko skaalan niin miehille, naisille kuin lapsille. Kaavapaketilla saat valmistettua koko elämäsi ajalle mainiot kerrastot. Kaavoissa miesten koot 44-66, naisten koot 32-56 ja lasten koot 80-164 cm.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: yksittäinen malli 12-25 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana A0-kokoinen suurkuvatuloste.

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 16,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.