Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Lovely cardigans 32-56

Monipuoliset neuletakkien ompelukaavat naisille. Neuletakit soveltuvat joustavalle materiaalille.

Lovely Cardigans kaavapaketti sisältää 10 erilaisen neuletakin ompelukaavat naisille. Kaavoista löytyy naisten koot 32-56. Mallit ovat istuvaksi mitoitettu rinnan yläpuolelta ja väljemmäksi rinnan alapuolelta. Neuletakkien mallit soveltuvat kankaan väriä ja kuosia vaihtamalla niin arkipäiviin kuin juhlallisiin tilaisuuksiin. Mallikappaleet on ommeltu merinovilla interlockista sekä merinovilla neuloksesta. Neuletakit sopivat hyvin myös hyvin todella joustavalle ja ohuemmalle trikoolle.

Kaavapaketissa on lyhyitä ja pitkiä malleja, hupullisia ja huputtomia, taskullisia ja taskuttomia. Kaikkien neuletakkien hihat ulottuvat ranteeseen ja hihansuun reunat on käännetty ja tikattu joustavalla ompeleella. Taskullisissa malleissa taskut kiinnittyvät etureunaan sekä sivusaumaan. Näin tasku pysyy paikallaan eikä karkaa. Neuletakkien reunat on huoliteltu alavaroilla tai kaksinkerroin taitetulla kaitaleella, joka kiertää etureunat sekä pääntien.

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kolme valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + ompeluohjeet. Kaava-arkkeja ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

24,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!