Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Summer Collection – naisten bikinit 32-50

Ompele kauniit bikinit rannalle ja auringonottoon!

Naisten bikinit ompelukaavalla ompelet kauniit bikinit rannalle ja uimahalliin. Malleiksi on valittu simppeleitä, helppoja mutta kuitenkin hyvin käytännöllisiä malleja. Kaavapaketti pitää sisällään yhteensä 14 erilaista bikinien ompelukaavaa. Ompele yhdet tai vaikka kolmet eri bikinit mix and match-tyylillä. Alaosien kaavoilla ompelet myös alushousut itselle! Kaavojen malleissa on pyritty huomioimaan, että ne pysyisivät päällä hurjemmissakin vesileikeissä. Tästä syystä malleissa ei ole pelkästään solmittavia naruja, bikiniklipsejä tai muita solkia.

Kaavapakettista löytyy seitsemän erilaista alaosan mallia. Mallit voit tehdä halutessasi korkea- tai matalavyötäröisenä mallina. Yhdistä kahta eri väristä kangasta ja ompele tyylikkäät bikinien alaosa sivussa olevassa leikkauksella! Kaikki alaosat voi ommella vyötärökaitaleella tai käännettävällä reunalla. Bikinien alaosat pysyvät ylhäällä vyötäröllä olevan kuminauhan avulla. Jalantiet on huoliteltu käänteellä, jossa lisänä Framilon-joustonauha antamassa tukea. Nauhan avulla reuna pysyy napakkana eikä löysty käytössä niin herkästi.

Naisten bikinit ompelukaavassa on seitsemän erilaista yläosan mallia. Mallit koostuvat erilaisista kolmio-, halterneck- sekä toppimallisista bikineistä. Pitkässä uimatopissa on sisäpuolella urheilutoppimainen vuori, jonka reunaan on ommeltu kuminauha. Näin rintavarustus pysyy varmasti piilossa. Useimmissa yläosien malleissa on napakka kaitale rinnan alapuolella. Kaitaleen sisäpuolelle on laitettu kuminauha. Mittaamalla omalle vartalolle sopivan kuminauhan, pysyy bikinit myös päällä.

Materiaalina on käytetty neljään suuntaan joustavaa lycraa, joka on miellyttävä päällä, myös märkänä. Naisten bikinit on suunniteltu ja ommeltu hyvin joustavasta lycra-kankaasta, joka joustaa neljään suuntaan. Super joustavan kankaan etuja on helppo pukeminen sekä käyttömukavuus. Kun kangas joustaa moneen suuntaan, on sitä mukavampi käyttää. Blogiin on koottu hyviä vinkkejä uimavaatteiden ompeluun. Sieltä löytyy neula- ja lanka suositukset, millaisella tikillä kannattaa ommella, miten kankaan joustavuus voidaan selvittää ja laskea sekä mitkä mitat kannattaa tarkistaa kun ompelee uima-asuja. Naisten bikinit ompelukaavassa on naisten koot 32-50.

Mallin päällä koko: 42 (ry 98 cm, ry alapuoli 80 cm, vy 80 cm ja ly 104 cm).

Saatavilla olevat lisäosat ja ohjeet:

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kaksi valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + ompeluohjeet. Kaava-arkkeja ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

24,90  Sis. ALV

Varasto loppu

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.