Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Pixie naisten body 32-56

Täydennä vaatekaappisi monikäyttöisellä bodylla!

Pixie naisten body ompelukaavalla ompelet arkiset ja juhlavat bodyt vaatekaappiasi täydentämään. Pitkillä hihoilla varustettu ihonmyötäinen body sopii loistavasti hulmuavien hameiden ja leveä lahkeisten housujen kanssa käytettäväksi. Fiinimpiin juhliin sopii samettitrikoosta ommeltu body, raidallisesta puuvilla-elastaanitrikoosta valmistuu arkinen body ja kimaltavasta samettitrikoosta saat uuden vuoden juhliin sopivan vaatteen!

Neljään suuntaan joustavasta samettitrikoosta ompelet juhlavat body ja puuvilla-elastaanitrikoosta joka päivän bodyt.

Voit koristaa bodya esim. pieni lenkkisellä metalliketjulla, jota on saatavilla mm. rautakaupoista. Mallikuvien leopardibodyn pääntien ja kädentien väliin on ommeltu käsin metalliketjua. T-paita pituisen bodyn saat lyhentämällä hihan pituutta blogin ohjeilla. V-pääntien nyörityksiin voit käyttää satiininauhaa, valmista pyöreää tai litteää nyöriä tai tehdä yhteensopivan nyörin samasta kankaasta kuin body.

Pienilenkkisellä metalliketjulla saat ilmettä bodyyn. Vaihtelua saat erilaisilla pääntien muodoilla.

Bodyyn saat ilmettä erilaisilla pääntie vaihtoehdoilla: korkea kaulus, V-pääntie, V-pääntie kauniilla nyörityksellä sekä pyöreä pääntie. Kaulus on ommeltu kaksinkertaisena ja se muistuttaa poolokaulusta, olematta yhtä tiukka. V-pääntiet sekä pyöreä pääntie on huoliteltu tyylikkäästi muotokaitaleella. Kaavaan on merkitty myös vyötärön paikka, josta on helppo muuttaa selän pituutta sekä haara-vyötärö-haara pituutta.

Pixie naisten body kaava soveltuu neljään suuntaan joustavalle neulokselle esim. puuvilla-elastaani- ja samettitrikoo. Kankaan tulee joustaa neljään suuntaan, jotta body ei käytössä kiristä. Bodyn puetaan päälle paidan tavoin ja suljetaan haarassa olevilla kolmella nepparilla. Bodyn neppareiksi suosittelen käsin ommeltavia neppareita esim. Prymin 7 mm tai 9 mm. Jos käsin ompelu ei innosta, kokeile 8 mm jersey painonappeja. Jos käytät jersey painonappeja, tue haaran tukikankaan osuudet kudotulla tukikankaalla, jotta kangas ei käytössä repeydy.

Mallikappaleet on ommeltu neljään joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta sekä samettitrikoosta. Kaavat on kaavoitettu naisten C-mittataulukkoa käyttäen. Ohjeissa on ilmoitettu selän pituus sekä vyötärö-haara-vyötärö pituus. Pixie naisten body kaavasta löydät kattavasti naisten kokoja: 32-56.

Mallikuvissa naisen päällä koko 42 (pituus 159 cm, rinnanympärys 98 cm, lantionympärys 103 cm, hartia leveys 40 cm).

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 18 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

16,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!