Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

New Moon 32-56

New Moon ompelukaavat huokuvat hipahtavaa tyyliä!

New Moon kaavapaketti on saanut inspiraationsa festareilla Portugalissa vuonna 2018. Festivaaleilla näkyi toinen toistaan ihanempia malleja, joissa oli vahvasti hippimäistä tyyliä. Värjättyjä kankaita, hiippahuppua, nyörityksiä, avonaisia takakappaleita, pitsiä, batiikkivärjättyjä kankaita ja halkioita. Inspiraatiota reissun aikana sain niin paljon, että malleja kertyi lopulta kolmen kaavapaketin verran. Kuvia ja lopullista tunnelmaa varten myös mallikuvien kankaat värjättiin itse. New Moon on yksi kolmesta Moon-sarjaan kuuluvista ompelukaavoista.

New Moon ompelukaavapaketti sisältää 6 erilaista ompelukaavan mallia naisille. Kaavapaketti sisältää kaksi upeaa liiviä, lyhyt kauluksellinen toppi, jossa selässä nyöritys, väljempi lyhyt hihainen kimono, upea pitkä tunika/mekko isolla kauluksella ja nyörityksillä sekä prinsessasaumoilla oleva takki, jossa kellotettu helma. Kaavapaketin mallit voit ommella puuvilla-elastaanitrikoosta sekä joustocollegesta. Tarkemmat materiaalitiedot on kerrottu mallin kohdalla. Kaavat on sarjottu C-mitoituksella ja kokoina löytyvät naisten 32-56.

Saatavilla olevat kuvalliset ohjeet:

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kolme valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + kuvalliset ompeluohjeet. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

24,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!