Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Half Moon 32-56

Half Moon ompelukaavat huokuvat hipahtavaa tyyliä!

Half Moon kaavapaketti on saanut inspiraationsa festareilla Portugalissa vuonna 2018. Festivaaleilla näkyi toinen toistaan ihanempia malleja, joissa oli vahvasti hippimäistä tyyliä. Batiikkivärjättyjä kankaita, hiippahuppua, nyörityksiä, avonaisia takakappaleita, pitsiä ja halkioita. Inspiraatiota reissun aikana sain niin paljon, että malleja kertyi lopulta kolmen kaavapaketin verran. Kuvia ja lopullista tunnelmaa varten myös mallikuvien kankaat värjättiin itse. Half Moon on yksi kolmesta Moon-sarjaan kuuluvista ompelukaavoista. Kaksi muuta pakettia ovat Full- ja New Moon.

Half Moon naisten kaavapakettiin on koottu väljiä alaosia ja ihonmyötäisiä yläosia. Kaikki mallit on suunniteltu naisten C-mittataulukkoa käyttäen. Kokoja kaikista malleista löytyy 32-56. Mallit on ommeltu ja suunniteltu ensisijaisesti joustavalle puuvilla-elastaanitrikoolle, jonka neliöpaino on n. 200-220 g.

Kaavapaketin mallit:

Flying Fairy = Lyhyt ihonmyötäinen paita, jossa perhoshihat. Paidan alareunaan on ommeltu kaksinkertainen kaitale, joka pitää paidan napakkana päällä. Paidan pääntie on huoliteltu kaksinkertaisella kaitaleella.

Fantasy Fairy = Lyhyt raglanhihainen trikoopaita pitkillä hihoilla. Satulamainen hiha, joka parantaa hihan istuvuutta. Paita on ihonmyötäinen ja pääntiellä on kaksinkertainen kaitale.

Cute Fairy = Raglanhihainen ”Off shoulder” -trikoopaita, jossa vajaamittaiset hihat. Paita on ihonmyötäinen ja pääntielle on ommeltu kuminauha pitämään paita paikallaan.

Beautiful Day = Väljä, lyhyt ja suoran mallinen t-paita trikoolle. Paidan pääntie on huoliteltu kaksinkertaisella kaitaleella.

Light Yoga = Yoga housut, jossa vyötäröllä leveä ja napakka kaksinkertainen vyötärökaitale. Vyötärökaitaleeseen on kiinnitetty sirkkarenkaat ja pujotettu nyöri. Malli voidaan tehdä suorilla lahkeilla tai kuminauha lahkeilla.

Magical Fairy = Väljät, rennot ja äärettömän mukavat haaremihousut. Vyötäröllä on napakka vyötärökaitale, joka on tehty kaksinkertaisena. Napakkuuden vuoksi, haaremihousut pysyvät jalassa ilman kuminauhaa. Lahkeensuihin on ommeltu samasta kankaasta resorit. Mukavuuden haluisille suosittelen ehdottomasti!

Rainbow Dream = Epäsymmetrisen muotoinen ja kellohelmalla varustettu hame. Vyötärölle on ommeltu kaksinkertainen kaitale, jonka sisään on pujotettu leveä kuminauha (5 cm).

Smiling Fairy = Paloista koottu boheemi hame, isolla hulmuavalla helmalla. Vyötärölle on ommeltu kaksinkertainen kaitale, jonka sisään on pujotettu leveä kuminauha (5 cm).

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kolme valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + kuvalliset ompeluohjeet. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

24,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!