Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Casual Week 32-56

Simppelit naisten arkivaatteet piristämään ja täydentämään vaatekaappiasi!

Casual Week naisten ompelukaavat sisältää neljä simppeliä perusmallia, jotka sopii hyvin arkeen. Mukavuus, käytännöllisyys ja monikäyttöisyys on tämän kaavapaketin pohja. Paidat on nopeita ommella ja simppeleihin malleihin sopii kuosilliset kankaat loistavasti. Joustavasta collegesta ommeltujen housujen vyötäröleikkaus, taskut, sivussa oleva vetoketju sekä pienet hiuslaskokset polvien kohdalla tuo materiaalista huolimatta housujen tuntua ja näköä verrattuna legginseihin. Näillä kehtaa viipottaa pitkin katuja! Kaavojen kokoina naisten 32-56.

Naisten kaavapaketti sisältää kaksi trikoolle sekä merinovillalle sopivaa paitaa. Mallit on ihonmyötäiseksi ja miinus väljyydellä kaavoitettu. Materiaaliksi merinovilla, hyvin joustava puuvilla-elastaanitrikoo tai muu hyvin joustava ja ohut kangas. Paidoissa on pitkät hihat. lantiopituinen helma ja kaksi eri korkuista kaulusta. Sivusaumoja on hieman kaarrettu vyötärön kohdalta. Kilpikonnakauluksellisessa paidassa kauluksen korkeus valmiina on n. 5-6 cm. Naisten poolopaidan kaavassa on korkea 16 cm kaulus, jonka voi taittaa vielä kaksinkerroin.

Kaavapaketin housut on parhaimmillaan napakasta jousto- tai farkkucollegesta tehtynä. Housut on sivusaumalliset, vyötäröllä on farkkumaiset kaarrokkeet. Kaarrokkeet on kaksinkertaisesta kankaasta ommeltu, jolloin vyötärö on napakka. Ihan vyötärön yläreunaan on ommeltu Framilon-joustonauhaa, jotta pöksyt pysyvät varmasti ylhäällä. Sivusaumassa oleva vetoketju helpottaa pukemista, mutta toimii pelkkänä yksityiskohtanakin. Takana olevat taskut tuo lisää housumaista fiilistä. Taskuihin mahtuu myös kädet! Laskoshousujen yksityiskohtana on useat pienen pienet hiuslaskokset. Laskokset ulottuvat reilusti polven yli ja ali.

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kaksi valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + ompeluohjeet. Kaava-arkkeja ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

24,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!