Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Villaviitta

Villaviitta tuo luksusta arkeen!

Villaviitta tuo luksusta arkeen. Ylellisestä villakankaasta ommeltu viitta on helppo pukea päälle. Malli on hyvin yksinkertainen, mutta pienten yksityiskohtien ansiosta tyylikäs. Kaavaan on haettu luksusta villakankaalla ja tyylikkyyttä napinläpitaskuilla sekä solmittavalla vyöllä. Reisipituinen viitta sopii käytettäväksi arkeen ja juhlaan. Villakankaan voi halutessaan vaihtaa pellavaan tai paksuhkoon puuvillasatiiniin.

Kaavapaketti sisältää neljä erilaista mallia, joista voit valita mieleisesi mallin. Korkea kaulus ja napit tuo takkimaista fiilistä, kietaisumallinen viitta lämmittää ja on tyylikkään näköinen sekä reunaa kiertävä kaitale luo kauniin yksityiskohdan vaatteeseen. Kaikissa malleissa on solmittava vyö, saumaan tehdyt vyölenkit, ripustuslenkki sekä tyylikkäät napinläpitaskut.

Lue blogista Villaviitan kaavasta.

Napinläpitaskujen ompeluun saat kuvallisen ompeluohjeen. Ohjeen saat ladattua tilausvahvistuksestasi. Kaavan mukana saat lisäksi selkeät ohjeet, miten muuttaa selän, viitan ja ”hihan” pituutta. Voit ommella itsellesi mittatilauksena juuri sinun tarpeisiisi sopivan viitan. Huomioithan, että muutokset kaavaan lisäävät tai vähentävät kankaan menekkiä.

Kaavassa on neljä kokoa. Koko valitaan vyötärönympäryksen mukaan:

  • Koko 1 = vyötärönympärys 60-80 cm (lisämitat: selän pituus 38 cm, kaula-ranne 55 cm ja olka-helma 84,5 cm).
  • Koko 2 = vyötärönympärys 80-96 cm (lisämitat: selän pituus 39 cm, kaula-ranne 59 cm ja olka-helma 86 cm).
  • Koko 3 = vyötärönympärys 96-110 cm (lisämitat: selän pituus 40 cm, kaula-ranne 63 cm ja olka-helma 88,5 cm).
  • Koko 4 = vyötärönympärys 110-125 cm (lisämitat: selän pituus 41 cm, kaula-ranne 67 cm ja olka-helma 90 cm).

Mallikuvissa päällä koko 2 muutoksilla (mallin pituus 159 cm, vyötärönympärys 80 cm, selän pituus 36 cm, kaula-ranne 55 cm ja olka-helma 79 cm).

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: yhden valmiiksi tulostetun ison musta-valkoisen kaava-arkin + ompeluohjeet. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

22,90  Sis. ALV

Varasto loppu

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!