Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Miesten paidat 44-66

Roteville ja vahvarakenteisille miehille suunniteltu paitakaava!

Miesten paidat ompelukaava on suunniteltu roteville ja vahvarakenteisille miehille. Kaavoituksessa on otettu huomioon leveä selkä ja vahvat olkapäät sekä hartiat. Kädentie on tarpeeksi väljä, jotta vahvimmatkin hauikset mahtuvat paitaan ilman kiristelyä.

Paitojen mallikappaleet on ommeltu joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta, joka on mukava ja miellyttävä materiaali käyttää. Malleilla on päällä koot 46 ja 54. Miesten ompelukaavoista löytyy 5 erilaista ompelukaavaa ja miesten koot 44-66.

Miesten paidat kaavapaketin mallit:

Moe = Miesten tavallinen trikoopaita, johon sopii kuosikankaat hyvin. Paidan voit tehdä lyhyt- tai pitkähihaisena, mielesi mukaan. Pääntie on huoliteltu kaitaleella, helma ja hihansuut on huoliteltu käänteellä.

Homer = Miesten V-pääntiellinen trikoopaita, johon sopii kuosikankaat hyvin. Paidan voit tehdä lyhyt- tai pitkähihaisena, mielesi mukaan. Pääntie on huoliteltu kaitaleella, helma ja hihansuut on huoliteltu käänteellä.

Bart = Miesten trikoopaita, jossa leikkaussauma olalta helmaan. Väriä/kuosia vaihtamalla saat monenlaisia paitoja. Paidan voit tehdä lyhyt- tai pitkähihaisena, mielesi mukaan. Pääntie on huoliteltu kaitaleella, helma ja hihansuut on huoliteltu käänteellä.

Milhouse = Miesten trikoopaita, jossa leikkaussaumat etu- ja hihakappaleissa. Leikkaussaumat kulkevat viistosti. Väriä/kuosia vaihtamalla saat monenlaisia paitoja. Paidan voit tehdä lyhyt- tai pitkähihaisena, mielesi mukaan. Pääntie on huoliteltu kaitaleella, helma ja hihansuut on huoliteltu käänteellä.

Ned =Miesten trikoopaita, jossa leikkaussaumat etu- ja hihakappaleissa. Leikkaussaumat kulkevat vaakasuorasti ja ovat jatkuvat symmetrisesti kappaleesta toiseen. Väriä/kuosia vaihtamalla saat monenlaisia paitoja. Paidan voit tehdä lyhyt- tai pitkähihaisena, mielesi mukaan. Pääntie on huoliteltu kaitaleella, helma ja hihansuut on huoliteltu käänteellä.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kaksi valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + ompeluohjeet. Kaava-arkkeja ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

22,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.