Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Lisäosa: Hiiop! -jumpsuitin kaulus

Ompele super suosittu lasten Hiiop! -jumpsuit kietaisukauluksella!

Hiiop! -jumpsuitin kaulus lisäosa nyt saatavilla. Ompele super suosittu jumpsuit käytännöllisellä kauluksella. Kaulus ei paina vaatteiden alla ja saat vaihtelua lasten jumpsuit kaavaan. Kaulus on kietaisumallinen ja se on n. 5-7 cm korkea. Kaulus on kokonaan vuoritettu. Kauluksen voi vuorittaa trikoolla, jolloin kauluksesta ei tule liian paksu tai samasta kankaasta kuin muu jumpsuit. Myös tähän malliin on kuvallinen ompeluohje ja sen voit lukea Jujunan blogista. Postaukseen pääset tästä.

Kankaan menekki ja muiden tarvikkeiden määrä pysyy alkuperäisen ohjeen mukaisena.

HUOM! Tiedosto sisältää vain Hiiop! -jumpsuitin kaulus kappaleen. Lisäksi tarvitset myös Hiiop! -jumpsuitin kaavan.

Hiiop -jumpsuit on Jujunan ensimmäinen myyntiin tullut ompelukaava. Kaava on saanut alkunsa täysin asiakkaiden tarpeesta. Inspiraationa on toiminut Gugguun-jumpsuitit. Tämä kaava on vakiinnuttanut paikkansa ompelijoiden keskuudessa. Jumpsuittiin on saatavilla kuvalliset ompeluohjeet, jotka löytyvät blogin puolelta. Kokeile erilaisia yhdistelmiä väreistä ja kuoseista. Luo lisää ilmettä kontrastivärisellä vetoketjulla tai resoreilla. Piristä jumpsuittia käyttämällä hupun tai kauluksen vuorina eri kangasta kuin päälliosa.

Jumpsuitin erikoisuus on vinoleikkaus etukappaleessa. Etukappale on halkaistu vinosti kahtia olkasaumasta kohti haarasaumaa. Leikkaussaumaan on kiinnitetty vetoketju. Vinossa oleva vetoketju ei hierrä kaulaa eikä erillisiä vetoketju suojia tarvitse ommella. Vinossa oleva vetoketju on myös esteettisesti kaunis ja tuo vaatteeseen ilmettä!

Mallissa on kietaisuhuppu, joka on vuoritettu. Voit vuorittaa hupun joustocollegella tai puuvilla-elastaanitrikoolla. Trikoolla saat hieman kevyemmän lopputuloksen. Malli voidaan ommella myös kietaisukauluksella, jos huppu ei ole sinun juttusi. Kauluksen kaavan voit ladata ja tulostaa ilmaiseksi. Kauluksen kaavan löydät alasvetovalikosta. Jumpsuitin takakappale koostuu kahdesta osasta eli mallissa on keskitakasauma. Jumpsuitissa ei ole vuoria. Hiha- ja lahkeensuun resorit on leikattu joustavasta resorista, joka on miellyttävän tuntuinen päällä. Resorit joustavat huomattavasti enemmän kuin collegekangas.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Saatat myös pitää...

 • Tilapäisesti loppu

  Hiiop! -jumpsuit 50-158 cm

  16,90  Sis. ALV
  Lue lisää
 • PDF Hiiop! -jumpsuit 50-158 cm

  16,90  Sis. ALV
  Lisää ostoskoriin

Liity mukaan sisäpiiriin!