Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Lisäosa: Naisten mekot – takakappale

Ompele Adalmiina, Tasku, Tuike, Anu ja Alma istuvammin. Lataa takakappale, jossa muotoiltu keskitakasauma.

Lisäosa: Naisten mekot sisältää takakappaleen, jossa muotoiltu keskitakasauma. Keskitakasauma on muotoiltu vyötärön kohdalta, jolloin se parantaa vaatteen istuvuutta. Takakappale sopii Naisten mekot kaavapaketin seuraaviin malleihin: Adalmiina, Alma, Anu, Tasku ja Tuike. Tarvitset alkuperäisen Naisten mekot – kaavapaketin. Tämä on vain lisäosa kaavapakettiin.

Lisäosa: Naisten mekot, johon takakappale sopii:

Adalmiina = A-linjainen hihallinen mekko. Mekko on ihonmyötäinen ylhäältä ja levenee A-linjaisesti kohti helmaa. Pääntie on avara edestä ja takaa suppeampi. Mallissa on kaaritaskut sivusaumoissa ja 3 eri hihan pituutta. Helmassa on taite sekä kaksoisneulatikkaus.

Alma = A-linjainen hihallinen mekko jonka vyötäröllä on kuminauha. Kuminauhan avulla mekkoon tulee pussimainen efekti vyötärön kohdalle. Mekko levenee A-linjaisesti kohti helmaa. Pääntie on avara edestä ja takaa suppeampi. Mallissa on kaaritaskut sivusaumoissa ja 3 eri hihan pituutta. Helmassa on taite sekä kaksoisneulatikkaus.

Anu = A-linjainen hihallinen mekko jossa leikkaussauma rinnan alla. Mekko on ihonmyötäinen ylhäältä ja levenee A-linjaisesti kohti helmaa. Pääntie on avara edestä ja takaa suppeampi. Mallissa on kaaritaskut sivusaumoissa ja 3 eri hihan pituutta. Helmassa on taite sekä kaksoisneulatikkaus.

Tuike = A-linjainen hihallinen mekko, jossa leikkaussauma viistosti olalta helmaan. Mekko on ihonmyötäinen ylhäältä ja levenee A-linjaisesti kohti helmaa. Pääntie on avara edestä ja takaa suppeampi. Mallissa on kaaritaskut sivusaumoissa ja 3 eri hihan pituutta. Helmassa on taite sekä kaksoisneulatikkaus.

Tasku = A-linjainen hihallinen mekko, jossa poikittainen leikkaussauma vyötärön ja lantion välissä. Leikkaussaumaan on upotettu taskut. Mekko on ihonmyötäinen ylhäältä ja levenee A-linjaisesti kohti helmaa. Pääntie on avara edestä ja takaa suppeampi. Mekossa on eri hihan pituutta. Helmassa on taite sekä kaksoisneulatikkaus.

PDF-kaava – Info
Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta.
Tiedostot on pakattu .zip muotoon.
Tulostettava sivumäärä: kaikki mallit 12 sivua + ohjeet.
Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

2,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!