Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Ohje: Mittojen otto

Lataa ja tulosta itsellesi mittojen ottoon ohje!

Ohje mittojen ottoon – tiedostossa on eritelty, mistä kohdasta mitat otetaan. Toisella sivulla on tilaa, jonne voit kirjoittaa omat mittasi. Katso blogin puolelta ”Mittojen otto” -postaus, jossa on kuvat, mistä mikäkin mitta otetaan ja millä tavoin. Kuvat kertovat usein enemmän kuin sanallinen selitys.

Mittojen otto on yksi ompelun perusasioista, kun halutaan itselle sopivampaa vaatetta. Mitä vartalonmyötäisempää tai istuvampaa vaatetta halutaan, sen enemmän mittoja tulee ottaa eri kohdista. Näitä mittoja käytetään myös kun piirretään peruskaavoja omien mittojen mukaan.

Jos luistat mittojen otosta, vaate voi olla liian pieni tai suuri, vyötärö asettuu väärään kohtaan  tai lantiolla on liian vähän tilaa. Hihat liian pitkät tai paita liian lyhyt. Kun mittaat kaverin kanssa huolellisesti, on niistä iloa kun kaavoja aletaan muuttamaan omien mittojen mukaisiksi. Osan mitoista pystyt mitat itse, mutta osaan tarvitset kaveria. Merkitse mitatut mitat ylös muutaman millin tarkkuudella.

PDF-kaava – Info

Ladattava PDF-tiedosto.
Tiedosto sisältää 4 tulostettavaa sivua.
Tiedoston saat ladattua tilausvahvistuksesta.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!