Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Luistinpussit ja pehmeät teräsuojat

Säilytä luistimet kätevissä suojapusseissa ja pidä terät kuivina kosteutta imevien teräsuojien avulla!

Luistinpussit ja pehmeät teräsuojat kaavalla ompelet kauniit säilytyspussukat luistimille ja terille. Luistimien suojapussit suojaavat luistinkenkää kolhuilta, sillä valkoisissa luistimissa pienetkin kolhut pistävät silmään. Usean kolhun jälkeen luistimet pääsevät teippaukseen tai maalaukseen. Säilyttämällä luistimia omissa suojapusseissa, säilyy kenkä siistimmässä kunnossa pidempään.

Luistinpussit voi ommella vuoritettuina tai ilman vuoria. Jos luistinpussit tehdään vuoritettuina, vuorikankaana kannattaa suosia pehmeitä ja paksuja kankaita. Jos luistinpussit tehdään vain yhdestä kankaasta eli ilman vuoria, suosi pehmeitä ja paksuja kankaita silloinkin. Luistimien suojapussien päällipuolen kankaalla ei ole samanlaisia rajoituksia kuin vuorikankaalla, sillä pussien ulkopuoli on vain koriste. Päällipuolen kankaana voi käyttää esimerkiksi softshelliä, tikkikangasta, fleeceä, froteeta, teddy- ja pehmokarvakankaita, paljettikankaita tai vaikkapa flanellia. Viimeistele nyörien kohdat sirkkarenkailla tai sivusaumaan tulevalla taitteella.

Luistinpussi sopii n. 37 kokoiselle ja sitä pienemmälle hokkari, taito- tai kaunoluistimelle. Kaavan mukana saat ohjeet pussin suurennokseen.

Pehmeät teräsuojat laitetaan terien päälle luistelun ja terien kuivaamisen jälkeen. Kosteutta imevät suojat sopivat kaiken ikäisille luistelijoille, mutta erityisesti lapsille, jos terien kuivaus tehdään vauhdilla koulun liikuntatunnin jälkeen. Luistimien pehmeät teräsuojat on tehty kahdesta eri kankaasta. Kuvissa olevat suojat on siis ommeltu vuoritettuina. Ulkopuolen kankaana on käytetty fleeceä ja sisäpuolen kankaana hyvin kosteutta imevää puuvillafroteeta. Luistimien teriin jää kuivauksen jäljiltä kosteutta, jonka frotee imee itseensä.

Teräsuoja sopii n. 30 cm pituiselle terälle. Kaavan mukana saat ohjeet pidennykseen ja lyhennykseen.

Luistinpussit ja pehmeät teräsuojat kaava sisältää seuraavat ohjeet:

  • Vuoritettuun luistimien suojapussiin
  • Suojapussiin ilman vuoria
  • Pehmeisiin teräsuojiin
  • Kaavan muuttamiseen, jos luistin on suurempi kuin koon 37
  • Teräsuojan pituuden muuttamiseen

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 9 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

7,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]