Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Full Moon 32-56

Full Moon ompelukaavat huokuvat hipahtavaa tyyliä! Viimeistele boheemi tyylisi solmuvärjätyillä kankailla.

Full Moon kaavapaketti on saanut inspiraationsa festareilla Portugalissa vuonna 2018. Festivaaleilla näkyi toinen toistaan ihanempia malleja, joissa oli vahvasti hippimäistä tyyliä. Batiikkivärjättyjä kankaita, hiippahuppua, nyörityksiä, avonaisia takakappaleita, pitsiä ja halkioita. Inspiraatiota reissun aikana sain niin paljon, että malleja kertyi lopulta kolmen kaavapaketin verran. Kuvia ja lopullista tunnelmaa varten myös mallikuvien kankaat värjättiin itse. Full Moon on yksi kolmesta Moon-sarjaan kuuluvista ompelukaavoista. Kaksi muuta pakettia ovat Half- ja New Moon.

Tähän boheemiin kaavapakettiin on koottu kuusi erilaista naisten mekon ompelukaavaa. Malleista löytyy polvipituisia sekä nilkkapituisia mekkoja, jotka upeine yksityiskohtineen tekevät vaatteista yksilölliset ja selkeästi tunnistettavat. Hulmuavat kellohelmat yhdistettynä neliömäiseen muotoon ja kauniisti laskeutuvaan helmaan, tuo ripauksen naisellisuutta. Suuren suuret huput ja kaulukset piristävät mekkoasi ja kesäpäivän kääntyessä iltaan, suuri kaulus lämmittää hartioita mukavasti. Dark Fairy mekossa on kaunis vesiputous pääntie sekä lisänä suuri huppu, joka laskeutuu kauniisti olkapäille.

Kaikki mallit on suunniteltu naisten C-mittataulukkoa käyttäen. Kokoja kaikista malleista löytyy 32-56. Mallit on ommeltu ja suunniteltu ensisijaisesti joustavalle puuvilla-elastaanitrikoolle, jonka neliöpaino on n. 200-220 g. Mekkojen keveys ja laskeutuvuus säilyy, kun käytät ohuempia ja laskeutuvampia trikoita. Jäykemmästä tai paksummasta kankaasta tehdessä, mallien ulkomuoto saattaa kärsiä.

Kaavapaketin mallit:

Blue Fairy = Raglanhihainen trikoomekko, jossa vyötärön kohdalla sauma. Tyköistuvassa naisten pitkähihaisessa mekossa on neliönmuotoinen täyskellohelma. Mekon erikoisuus löytyy suuresta kauluksesta, joka laskeutuu hartioille kauniisti. Kaulus on suuri, joten se toimii myös ”huppuna”. Kauluksen voi tehdä yksinkertaisesta tai kaksinkertaisesta kankaasta vuoritettuna.

Dancing Fairy = Raglanhihainen trikoomekko, jossa vyötärön kohdalla sauma. Tyköistuvassa naisten pitkähihaisessa mekossa on neliönmuotoinen täyskellohelma. Pääntie on maltillisen kokoinen ja se on huoliteltu kaksinkertaisella kaitaleella.

Happy Fairy = Off shoulder maximekko trikookankaasta, jossa kaunis laahus pääntiellä. Pääntiellä on kuminauha kaitaleen sisällä, jotta mekko pysyy päällä. Vyötäröä korostetaan ja mekkoon tuodaan pussimaista fiilistä kuminauhan avulla. Tämän mallin voit tehdä paita-, mekko- tai maksimekko pituisena.

Dark Fairy = Upea trikoinen maximekko, jossa avonainen selkäosa. Mekko on A-linjaisen muotoinen ja molempia sivusaumoja koristaa pitkät halkiot. Istuvuutta mekkoon on saatu takakappaleella, jonka keskitakasauma on muotoiltu. Mekon pääntie on vesiputousmainen, johon on yhdistetty suuri korkeakauluksinen huppu. Huppu laskeutuu kauniisti keskellä edessä. Tämä on takuulla festareiden katseenvangitsija!

Light Fairy = Upea trikoinen maximekko, jossa avonainen selkäosa. Mekko on A-linjaisen muotoinen ja molempia sivusaumoja koristaa pitkät halkiot. Istuvuutta mekkoon on saatu takakappaleella, jonka keskitakasauma on muotoiltu. Mekon pääntie edessä laskeutuu kauniisti vesiputousmaisesti. Niskasta solmittava mekko, on takuulla festareiden katseenvangitsija!

Rainbow Fairy = Syvään uurrettu V-pääntiellinen trikoomekko, jossa vyötärön kohdalla sauma. Hihattomassa trikoomekossa on pienet muotolaskokset etukappaleessa, jolla saadaan istuvuutta. Muotolaskokset voit ommella tai vain taittaa. Mekossa on upea neliömainen kellohelma, joka laskeutuu kauniisti ja hulmuaa liikkeiden mukana.

PDF-kaava – info

  • PDF-kaavan voit ladata maksutta 120 päivän ajan tilaushetkestä. 120 päivän jälkeen käyttöoikeus linkkiin sulkeutuu. Päättymispäivän näet tilausvahvistuksestasi.
  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä kaikki mallit: 40 + 40 sivua + ohjeet.
  • Tulostettava sivumäärä yksittäinen malli: 30-35 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 19,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!