Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Flying-lepakkopaita 32-56

Legendaarinen lepakkopaita naisille!

Flying-lepakkopaita on äärettömän mukava vaate. Lepakkopaita on saanut nimensä vaatteen mallista. Kun kädet viedään sivulle, muodostuu hihansuu-kainalo-helma välille siipiä muistuttava osa paidan väljyyden vuoksi. Tästä on mallille saatu nimi. Malli on varsin suosittu vuodesta toiseen, eikä ihme, se on todella mukava päällä ilmavuuden ja ohuiden materiaalien vuoksi. Vaate on myös kivan näköinen ja erilaiset kuosikankaat sopii tähän loistavasti. Väljä malli on anteeksi antava ja kokematon ompelijakin onnistuu tämän ompelussa!

Paita sopii hyvin farkkujen ja housujen kanssa käytettäväksi. Se sopii kiireiseen arkeen sekä illan viettoihin kankaan kuosia tai materiaalia vaihtamalla. Mallista muuttuu juhlava ja illanviettoon sopiva, kun kankaaksi valitsee esim. kimaltavan trikoon. Pidentämällä helmaa, saat ommeltua lepakkopaidan mekkoversiona! Lisää vaihtelua malliin saat, kun ompelet 20-30 cm korkean kaksinkerroin taitetun kaitaleen resorin tavoin helmaan. Monikäyttöinen kaava, josta on iloa pitkäksi aikaa ja voi muunnella mielen mukaan.

Flying-lepakkopaita on pituudeltaan lantiomittainen ja siinä on pitkät hihat. Paidassa on alaslaskettu olka eli olkasauma on laskettu käsivarren puolelle. Paidan hihan voi tehdä saumalla tai piirtää yhtenäiseksi kaavaa piirtäessä. Paita on hihasta sekä helmasta tyköistuva, jolloin keskivartaloon ja rinnan seudulle jää mallin tarvitseman väljyys selkeämmin esille. Hihansuut ja helma on huoliteltu käänteellä, joka on tikattu joustavalla ompeleella. Avara pääntie on huoliteltu samasta kankaasta leikatulla kaitaleella.

Parhaiten tämä malli toimii ohuesta ja laskeutuvasta trikoosta tai viskoostitrikoosta. Myös ohuemmat 100 % puuvillaa olevat trikoot sopivat tähän malliin. Näin säilytetään mallin keveys ja ilmavuus. Paksummista ja raskaimmista kankaista tehdessä malli menettää ilmavuutensa. Paita on kaavoitettu naisten C-mitoitusta käyttäen. Kaavassa on naisten koot 32-56.

Malleilla päällä koot 38, 44 ja 48.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 25 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!