Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Mama paidat 32-56

Ompele imetysajalle käytännölliset paidat ja topit. Malleissa on imetyksen mahdollistava vaakaluukku!

Mama paidat ompelukaavat antaa sinulle mahdollisuuden ommella kauniista kankaista mukavia vaatteita raskaus- ja imetysaikaan. Kaavapaketti kätkee sisälleen 5 erilaista paidan ja topin mallia. Lantiomittaiset paidat ja topit on suunniteltu käytettäväksi odotusajasta aina imetyksen lopetukseen asti. Helpot ja simppelit mallit ompelet nopeasti ja vaivattomasti. Vaikka malleissa on yksityiskohtia, nämä mallit ompelet valmiiksi muutamassa tunnissa. Kaavoista löytyy koot 32-56 ja kaikki siltä väliltä.

Millaisia kaavapaketin mallit ovat? Kaikki paidat ja topit ovat lantiomittaisia, jotta selkä ja maha pysyvät visusti piilossa. Sivusaumoihin on kaavoitettu rypytykset, jotta kasvavalle mahalle saadaan lisää tilaa. Koska imetysaikaan tarvitaan imetystä helpottavia tekijöitä, on malleihin tehty vaakaluukku etukappaleeseen. Vaakaluukun päällimäinen osa ulottuu rintojen alle ja reunaan on ommeltu kuminauha varmistamaan sen pysyvyys. Alempi etukappale jää päällimmäisen kappaleen alle, ulottuen lähes kainaloon rintojen päälle. Myös alemman kappaleen yläreunaan on ommeltu kuminauha, jotta rinnat eivät vilku lörpähtävän reunan vuoksi.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: kaikki mallit 30 sivua + ohjeet.
  • Tulostettava sivumäärä: yksittäinen malli 17-24 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 16,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!