Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Mama housut ja legginsit 32-56

Ompele raskausajalle mukavat housut ja legginsit!

Mama housut ompelukaavat sisältää 3 erilaisen alaosan mallia raskausajalle. Raskauden aikana vatsa ja muu vartalo kasvaa, jolloin tarvitsee odotusaikaan sopivampia vaatteita. Raskaus ja imetysajan vaatteiden ei tarvitse olla tylsiä, liian suuria tai vain isompaa vaatekokoa. Ompelemalla odotusajan vaatteet itse, saat juuri sinulle sopivia vaatteita. Mama housujen ja legginsien kaavojen kaavoituksessa on huomioitu kasvava vatsa eri tavoin. Collegesta ja trikoosta ommellut housut ovat mukavat päällä. Valitse suosikki trikoo tai joustocollege ja ompele helpot housut ja legginsit.

Kaavapaketti sisältää kahdet collegehousujen kaavat sekä yhdet legginsien ohjeet. Housujen molemmissa malleissa on madallettu vyötäröä, kasvavan masun tieltä. Housujen vyötärölle voi ommella korkean tuubin, jonka saa nostettua mahan päälle. Jos tuubia ei halua, voi housujen vyötärölle ommella kapeahkon kaksinkertaisen kaitaleen. Housut pysyvät jalassa kun vyötärökaitaleen sisään pujotetaan kuminauha. Vyötärökaitale jää masun alle eikä näin ollen paina. Ennen tuubin tai vyötärökaitaleen kiinnitystä kannattaa housuja sovittaa, että housujen vyötärön reuna jää tosiaan mahan alle. Liian korkealle ulottuva vyötärö, laskee housujen haaraa alemmas.

Kaavapaketin kolmas malli on vartalonmyötäiset legginsit. Koska kyseessä on odotusajan malli, on legginsien vyötäröä edestä nostettu reilusti ylöspäin. Legginsien vyötärö ulottuu edessä masun päälle ja takana vyötärön kohdalle. Ohjeissa on ommeltu kuminauha vyötärön reunaan. Varmista, että kuminauhasi on pehmeää ja hyvin joustavaa. Mittaamalla kuminauhan avulla mahasi ympäri, varmistat että se on napakka mutta ei liian tiukka. Tässä mallissa on huomioitu reisien ja pohkeiden muodot.

Housujen kaavat soveltuu ensisijaisesti joustavalle collegelle. Housujen tuubiosan voi ommella myös napakasta puuvilla-elastaanitrikoosta. Legginsit on suunniteltu joustavalle puuvilla-elastaanitrikoolle. Kaavapaketista löydät naisten koot 32-56. Kaavat on sarjottu naisten C-mittataulukkoa käyttäen.

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä kaikki mallit: 30 sivua + ohjeet.
  • Tulostettava sivumäärä yksittäinen malli: 20-25 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 16,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!