Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Penaali

Helppo penaalin ompelukaava!

Penaali  on helppo ja nopea ommella. Penaaliin mahtuu useampi kynä (n. 10-15 kpl), 15-20 cm pituinen viivotin, kumi sekä pieni metallinen teroitin. Malli on litteä, mutta silti hyvin tilava. Kangastakin kuluu vain kahden A4 kokoisen paperin verran. Penaali on kokonaan vuoritettu eli saumat jäävät piiloon eikä huolittelua kankaan reunoihin tarvitse tehdä. Ohuen siksak huolittelun voi tehdä, jos kankaasi on helposti rispaantuvaa eli kangas purkautuu jo käsiteltäessä.

Tämä sujahtaa pienen eskarilaisen koulureppuun mukaan ensimmäisiä tehtäviä varten. Pienen koon ansiosta, penaali kulkee sujuvastu mukana. Tarranauha helpottaa avaamista sekä sulkemista. Sinun ei tarvitse repiä hiuksia päästä vetoketjun ompelun tai  neppareiden kiinnittämisen suhteen. Penaali sopii myös isommalle koululaiselle. Itselläni kulkee tarvittavat tussit, lyijytäytekynä, kumi sekä liimapuikko kun astelen koulunpenkille.

Vinkki! Kun ompelet tarranauhan karkeaa puolta, ompele läheltä tarranauhan reunaa, jossa ei ole tarraa. Lanka pysyy ehjänä eikä hierry rikki ompelun aikana. Tarranauhan pehmeä puoli on helpompi ommeltava. Karkeaa reunaa ei ole ja pehmoisen nauhan päältä menee lanka kuin lanka sekä neula.

Malliin sopii erinomaisesti erilaiset lakanavahvuiset puuvillakankaat. Suositeltu neliöpaino kankaalle 100-120 g.Näin penaalista ei tule liian paksua ja ompelu on helpompaa. Penaali suljetaan tarranauhan avulla. Penaalin korkeus avattuna 29 cm ja suljettuna 23 cm. Leveyttä penaalilla on reilu 10 cm. Mallikappaleissa käytetty puuvilla/polyester sekoitetta, puuvillapanamaa sekä korkkikangasta.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 2 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.