Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Summertime 50-164 cm

Suuri kesäinen ompelukaava setti lapsille!

Summertime ompelukaava sisältää 14 erilaista ompelukaavaa lapsille. Pakettiin oon koottu tytölle ja pojalle sopivia kaavoja. Malleiksi on valittu erilaisia hameita, mekkoja, shortseja, bodyja, haalareita, boleroita sekä huppariliivejä. Pienet yksityskohdat ja hauskat leikkaussaumat tuovat ilmettä vaatteeseen. Lähtökohtaisesti mallit on ajateltu liikkuvan ja leikkivän lapsen kannalta. Väljyyttä on juuri sopivasti, että lapsen on helppo myös itse pukea. Joustavat kankaat joustavat lapsen liikkeiden mukaan.

Kaavat on suunniteltu tehtäväksi joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta ja joustocollegesta. Kaavojen koot vaihtelevat mallikohtaisesti, mutta pääosin koot ovat 80-164 cm. Mallikohtaiset tiedot löydät tältä sivulta alempaa.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä kaikki mallit: 40 + 40 + 25  sivua + ohjeet (voidaan tulostaa myös malleittain).
  • Tulostettava sivumäärä: yksittäinen malli  9-25  sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana A0-kokoinen suurkuvatuloste.

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

8,90 19,90  Sis. ALV

Tarkemmat tiedot löydät tästä

Kankaiden menekki laskettu 150 cm leveälle kankaalle.

Kuvat aukeavat klikkaamalla popup-ikkunaan

Kuvaus

Suuri kesäinen ompelukaava setti lapsille!

PDF Summertime ompelukaava sisältää 14 erilaista ompelukaavaa lapsille. Pakettiin oon koottu tytölle ja pojalle sopivia kaavoja. Malleiksi on valittu erilaisia hameita, mekkoja, shortseja, bodyja, haalareita, boleroita sekä huppariliivejä. Pienet yksityskohdat ja hauskat leikkaussaumat tuovat ilmettä vaatteeseen. Lähtökohtaisesti mallit on ajateltu liikkuvan ja leikkivän lapsen kannalta. Väljyyttä on juuri sopivasti, että lapsen on helppo myös itse pukea. Joustavat kankaat joustavat lapsen liikkeiden mukaan.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Kaavat on suunniteltu tehtäväksi joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta ja joustocollegesta. Kaavojen koot vaihtelevat mallikohtaisesti, mutta pääosin koot ovat 80-164 cm. Mallikohtaiset tiedot löydät tältä sivulta alempaa.

PDF Summertime ompelukaava mallit:

Baby Butterfly = Suloinen t-paita body, jossa röyhelöt olkasaumoissa sekä kaksi täyskello helmaa. Helma ulottuu n. polveen asti. Haarassa on nepparit kiinnitystä varten. Mallissa koot 62-92 cm.

Baby Dragonfly = Perus body t-paitahihoilla. Haarassa on nepparit kiinnitystä varten. Unisex-malli. Mallissa koot 62-92 cm.

Butterfly = Kahdella täyskellohelmalla varustettu mekko. T-paita pituiset hihat sekä söpöt röyhelöt olkasaumoissa. Mallissa koot 80-164 cm.

Hummingbird = Kahdella täyskellohelmalla varustettu mekko. Helma on epäsymmetrisen muotoinen. T-paita pituiset hihat sekä söpöt röyhelöt olkasaumoissa. Mallissa koot 80-164 cm.

Sunny Day = Lyhyt sivusaumaton collegehame, jossa ilmettä tuovat leikkaussaumat. Leikkaussaumoihin on upotettu isot taskut. Vyötärölle on ommeltu kaksinkerroin taitettu kaitale, jonka sisällä kuminauha. Mallissa koot 80-164 cm.

Cloudy Day = Aarteenkerääjän unelmashortsit joustocollegelle. Sivusaumaton malli ja leikkaussaumat. Leikkaussaumoihin on upotettu isot taskut. Vyötärölle on ommeltu kaksinkerroin taitettu kaitale, jonka sisällä kuminauha. Unisex-malli. Mallissa koot 50-164 cm.

Rainy Day = Shortsimittainen collegehaalari. Haalarissa on leikkaukset sivusaumoissa, joihin on upotettu taskut aarteita varten. Mallissa keskitakasauma sekä kapeahkot kiinteät olkaimet. Unisex-malli. Mallissa koot 80-164 cm.

Play = Hihaton collegeliivi, jossa istuvuutta tuova kolmesta osasta koostuva huppu. Liivissä on hihansuihin ommeltu resorikaitaleet. Collegeliivissä on vetoketju sekä taskut. Unisex-malli. Mallissa koot 80-164 cm.

Swim = Hihaton collegeliivi, jossa korkea kaulus. Liivissä on hihansuihin ommeltu resorikaitaleet. Collegeliivissä on vetoketju sekä taskut. Unisex-malli. Mallissa koot 80-164 cm.

Fairy = Polvimittainen trikoomekko t-paita hihoilla. Mekossa on piparinmuotoinen helma. Samaa tyyliä jatketaan pääntiellä, johon on ommeltu piparinmuotoinen kaulus. Mallissa koot 68-164 cm.

Dragonfly = T-paita, jossa etu- ja takakappaleessa leikkaukset. Tee yhdestä väristä tai useammasta. Tähän saat hyödynnettyjä tilkkuja! Unisex-malli. Mallissa koot 80-164 cm.

Sunset = Pitkähihainen trikoobolero, jossa poimutettu kaitale tuomassa ilmettä vaatteeseen. Mallissa on pitkät hihat. Mallissa koot 68-164 cm.

Sunrise = Pitkähihainen trikoobolero. Boleron reunaa kiertää kaksinkerroin taitettu kaitale. Mallissa koot 68-164 cm.

Summer Camp = Taskulliset collegeshortsit. Sivusaumallinen malli, jossa etukappaleessa leikkaussaumat. Leikkaussaumoihin on upotettu taskut. Unisex-malli. Mallissa koot 80-164 cm.

Lisätiedot

Kaava

Baby Butterfly, Baby Dragonfly, Butterfly, Hummingbird, Sunny Day, Cloudy Day, Rainy Day, Play, Swim, Fairy, Dragonfly, Sunset, Sunrise, Summer Camp, Summertime – kaikki mallit, Myyntilisenssi kaavaan

Summer Camp, Cloudy Day, Sunny Day

Sunset, Sunrise, Play, Swim

Rainy Day, Dragonfly, Baby Dragonfly

Butterfly, Baby Butterfly, Fairy, Hummingbird

Tulostusohjeet

Blogista löytyy video- ja kuvalliset ohjeet kuinka PDF-kaava ladataan, tulostetaan ja kasataan.

Ohje löytyy tästä linkistä (klik klik).

Lasten C-kokotaulukko 50-164 cm

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]