Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Nuppu-toppi 74-164 cm

Lapsille perus mallinen pehmeästä puuvilla-elastaanitrikoosta ommeltu toppi!

Nuppu-toppi ompelukaava lapsille. Unisex-mallinen toppi sopii kaikille lapsille. Toppi on ihonmyötäinen, mutta ei tiukka. Pehmeästä puuvilla-elastaanitrikoosta ommeltua toppia on mukava käyttää ja siinä mahtuu leikkimään ja liikkumaan. Lapsen on helppo pukea vaate itse kankaan joustavuuden vuoksi. Toppi ulottuu lantiolle pepun yläpuolelle, joten selkä ja napa pysyvät visusti piilossa eikä vilku paitaa käyttäessä. Ei edes hurjemmissa leikeissä! Topin kaveriksi sopii erilaiset housut ja hameet. Kokeile hulmuavaa täyskellohelmaista ja kulmikasta Tähti-hametta tai Frilla-hametta.

Topin pääntie on pyöreän muotoinen. Pääntien voi huolitella kolminkerroin taitetulla trikookaitaleella. Jos huolittelet tällä tavalla, varmista että pääntie on varmasti sopivan kokoinen. Trikookaitale ei jousta niin paljoa kuin resorista ommeltu. Kokeile huolitella pääntie resorista leikatulla kaksinkertaisella kaitaleella. Vaate on helpompi pukea päälle kun pääntie joustaa kunnolla eikä kiristä. Viimeistellyn ulkonäön saat kun tikkaat pääntien sauman litteäksi joustavalla ompeleella.

Topin helma on huoliteltu leveällä kääntellä, joka on tikattu joustavalla ompeleella. Voit käyttää esim. hunajakennoa, kaksoisneulaa tai peitetikkiä. Leveä käänne estää paidan helmaa kääntymästä käytössä ns. ylöspäin. Kokeile miltä toppi näyttää, jos ompelet helmaan resorista leikatun kaksinkerroin taitetun kaitaleen.

Kädentiet on huoliteltu kolminkerroin taitetulla trikookaitaleella. Trikoosta leikattu kaitale ei välttämättä jousta niin paljoa kuin resorista ommeltu. Kokeile huolitella pääntie resorista leikatulla kaksinkertaisella kaitaleella. Vaate on helpompi pukea päälle kun pääntie joustaa kunnolla eikä kiristä. Viimeistellyn ulkonäön saat kun tikkaat pääntien sauman litteäksi joustavalla ompeleella.

Kaavoista löytyy lasten koot 74-164 cm. Nuppu-toppi ommellaan joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta, jonka neliöpaino on n. 220 g. Joustoa kankaassa tulisi olla n. 20 %. Jos teet ohuemmasta ja joustavammasta kankaasta, malli saattaa olla väljempi.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

PDF-kaava – info

  • Tulostetaan itse, omalla tulostimella usealle A4-kokoiselle paperille. Kaavat ovat musta-valkoiset, joten et tarvitse väritulostinta.
  • Kaavat kootaan teipin avulla isoksi kaava-arkiksi.
  • Mukana kirjalliset ompeluohjeet sekä PDF-kaavan kasausohje.
  • Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta klikkaamalla tiedoston nimi.zip kohtaa.
  • Tulostettava sivumäärä: 9 sivua + ohjeet.
  • Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

0,00  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!