Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Summertime 50-164 cm

Kesän cooleimmat lastenvaatteet löytyvät tästä paketista.

Summertime ilmestyi ensimmäisen kerran 2017 kesällä ja nyt se on palannut valikoimaan.

Taskuja aarteenkerääjille, cool haalari hiekkalaatikon kunkuille, suloisia mekkoja röyhelöineen satumaiden prinsessoille.

Kattava kaavapaketti koostuu 14 erilaisesta mallista. Koot vaihtelevat mallin mukaan, mutta pääsääntöisesti ne ovat 80-164 cm.

Kaavat ovat joustaville materiaaleille kuten puuvilla-elastaanitrikoo ja joustocollege. Kaavat normaalia C-mitoitusta. Osa väljempiä ja osa vartalonmyötäisempiä malleja.

Lue lisää koon valinnasta blogista.
Kaavaa suositellaan jo aiemmin ompelua harrastaneille ja perusasiat osaaville. Lue lisää tuotteista täältä (klik klik).

Kaavat ovat yksityiskäyttöön tarkoitettu. Jos haluat tehdä kaavoilla myyntiin, voit ostaa kaavaan myyntilisenssin. Lue lisää myyntilisensseistä täältä (klik klik).

PDF-kaava – Info
Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta.
Tiedostot on pakattu .zip muotoon.
Latauksien määrä on rajoitettu 5 kertaan.
Tulostettava sivumäärä: kaikki mallit 40 + 40 + 25  sivua + ohjeet (voidaan tulostaa myös malleittain).
Tulostettava sivumäärä: yksittäinen malli  9-25  sivua + ohjeet.
Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Etsitkö paperikaavaa? Klikkaa tästä.

TÄMÄ ON ITSE TULOSTETTAVA KAAVA

PDF-kaavat toimitetaan tiedostoina. Ei postitusta!
Tulostusohjeet löytyvät kuvaketta klikkaamalla.

8,90 50,00  Sis. alv 24%

Poista

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse info@jujuna.fi

Kankaiden ja tarvikkeiden menekit löydät omilta välilehdiltään mallin nimen kohdalta

Kankaiden menekki laskettu 150-160 cm leveälle kankaalle.

Kuvat aukeavat klikkaamalla popup-ikkunaan

Kuvaus

Kaavapaketti sisältää seuraavat mallit:

Baby Butterfly = Suloinen t-paita body, jossa röyhelöt olkasaumoissa sekä kaksi täyskello helmaa. N. polvimittainen malli. Haarassa nepparit. Mallissa koot 62-92 cm.

Baby Dragonfly = Perus body t-paitahihoilla. Haarassa nepparit. Unisex-malli. Mallissa koot62-92 cm.

Butterfly = Kahdella täyskellohelmalla varustettu mekko. T-paita pituiset hihat sekä söpöt röyhelöt olkasaumoissa. Mallissa koot 80-164 cm.

Hummingbird = Kahdella täyskellohelmalla varustettu mekko. Helma on epäsymmetrisen muotoinen. T-paita pituiset hihat sekä söpöt röyhelöt olkasaumoissa. Mallissa koot 80-164 cm.

Sunny Day = Lyhyt hame, jossa taskut sivuissa. Vyötäröllä kaitale, jonka sisällä kuminauha. Mallissa koot 80-164 cm.

Cloudy Day = Aarteenkerääjän unelmashortsit. Sivusaumaton malli, jossa isot taskut. Vyötäröllä kaitale, jonka sisällä kuminauha. Unisex-malli. Mallissa koot 50-164 cm.

Rainy Day = Shortsimittainen haalari, jossa sivussa taskut aarteita varten. Mallissa keskitakasauma. Unisex-malli. Mallissa koot 80-164 cm.

Play = Hihaton hupullinen liivi. Mallissa vetoketju sekä taskut. Unisex-malli. Mallissa koot 80-164 cm.

Swim = Hihaton liivi, jossa korkea kaulus. Mallissa vetoketju sekä taskut. Unisex-malli. Mallissa koot 80-164 cm.

Fairy = Polvimittainen mekko, jossa piparinmuotoinen helma. Pääntiellä piparinmuotoinen kaulus. Mallissa on t-paita hihat. Mallissa koot 68-164 cm.

Dragonfly = T-paita, jossa etu- ja takakappaleessa leikkaukset. Tee yhdestä väristä tai useammasta. Unisex-malli. Mallissa koot 80-164 cm.

Sunset = Bolero, jossa poimutettu kaitale tuomassa ilmettä vaatteeseen. Mallissa on pitkät hihat. Mallissa koot 68-164 cm.

Sunrise = Pitkähihainen bolero. Boleron reunaa kiertää kaksinkerroin taitettu kaitale. Mallissa koot 68-164 cm.

Summer Camp = Taskulliset shortsit. Sivusaumallinen malli. Edessä oleviin leikkauksiin on taskut upotettu. Unisex-malli. Mallissa koot 80-164 cm.

 

Lisätiedot

Kaava

Baby Butterfly, Baby Dragonfly, Butterfly, Hummingbird, Sunny Day, Cloudy Day, Rainy Day, Play, Swim, Fairy, Dragonfly, Sunset, Sunrise, Summer Camp, Summertime – kaikki mallit, Myyntilisenssi kaavaan

Tulostusohjeet

Tarvitset seuraavat:

Kaavat on pakattuna Zip. muotoon kuten tässä esimerkissä. Osa uudemmista käyttöjärjestelmistä osaa purkaa zip. kansion ilman erillistä ohjelmaa. Ainakin Windows 8 eteenpäin. Macin uudemmat koneet purkavat automattisesti zip. kansion kun se on latautunut.  Jos tarvit zippien purku ohjelman, lataa ilmainen Winrar. Hyväksi todettu ohjelma. Sen saa myös maksullisena, mutta ilmainen toimii hyvin purkamiseen.

Älä käytä tietokoneen ja tulostimen omia tulostusohjelmia, sieltä ei saa oikeita tulostusasetuksia näkyviin.

 

 

Ensimmäisenä tee tilaus kaavasta (myös ilmaisista tulee tehdä tilaus). Kun tilaus on tehty, saat ladattua kaavat heti maksun jälkeen kun olet palannut takaisin verkkokauppaan. Kaavat saat ladattua myös sähköpostiin toimitettavasta tilausvahvistuksesta. Alla olevaan kuvaan on punaisella ympyröity mistä klikkaat, jotta tiedosto alkaa lataamaan.  Tilausvahvistuksesta näet myös kuinka monta latauskertaa sinulla on jäljellä. Maksullisissa kaavoissa lataukset on rajoitettu 5 kertaan. Kauppa laskee jokaisen klikkauksen lataukseksi. Ilmaisissa kaavoissa latauksia ei ole rajoitettu.

Klikkaamalla kuvia, avautuvat ne isompina.

Klikkaa ladattua tiedostoa eli zip. kansiota (ympyröity alla olevassa kuvassa). Jos klikkaamalla ei aukea, edellä mainittu WinRar on ratkaisu zip. kansion purkamiseen.

Aukeaa ikkuna ja jossa tiedostot ovat. Luo uusi kansio kaavoille.

Siirrä tiedostot juuri luomaasi kansioon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokainen tiedosto on merkitty esimerkin mukaisesti (Hiiop! on nyt esimerkkinä).

  • Hiiop! – jumpsuit – kaava (kaava nimen perässä on se, mistä löytyy kaavat. Tämä tiedosto tulostetaan A4 kokoisille papereille). 
  • Hiiop! – jumpsuit – ohje (sieltä löytyvät ompeluohjeet).
  • Hiiop! – jumpsuit – kasausohje (kuva, josta näet miten kaava-arkit kasataan, näet rivin vaihdot myös.
  • Hiiop! -jumpsuit – kaava-arkki A0 (tämä on suurkuvatuloste, jos sinulla on mahdollisuus tulostaa isompia tulosteita itse. Tiedosto voi olla myös A1, A2 tai A3 kokoinen, riippuen kappaleiden koosta).

Kun tiedostot on siirretty kansioon, avaa kansio. Klikkaa hiiren oikealla näppäimellä ja valitse ”Avaa sovelluksessa”, jonka jälkeen valitse PDF lukuohjelma (esimerkissä käytetty Adoben Acrobat).

Kun tiedosto on avattu, valitse vasemmasta yläkulmasta ”TIEDOSTO” ja sen jälkeen ”TULOSTA”. Saat auki tulostusasetukset, joista pääsee säätämään tulostusasetuksia.

Kun tulostusasetukset on avautunut, tarkista kaksi kohtaa asetuksista. Toinen niistä on skaalaus. Valitse alkuperäinen koko/actual size/todellinen koko (ylempi ympyrä).

Toinen ympyröity kohta on automaattinen vaaka/pysty (alempi ympyrä).

Tulosta ensimmäinen sivu ja tarkista ruudun koko. Ruudun koko tulee olla 3 cm x 3 cm. Alla vielä kuva ensimmäisestä tulostetusta sivusta. Paperissa tulisi olla kehykset, jotka leikataan pois ennen teippaamista. Kaava asettuu n. keskelle paperia. Kehyksien ulkopuolelle jää tyhjää n. 1-2 cm verran. Jos kaava ei tulostu näin, tarkista että ruksit ovat oikeassa kohdassa (kts. edellinen kohta). Jos ensimmäinen sivu tulostui kuten piti, voit huoletta tulostaa loputkin sivut.

Täältä löytyy video kuinka PDF-kaava kootaan.