Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Lovely Curves – Women´s dress 32-56

Älä muuta vartaloasi, muuta kaavaa! Mekkokaavan mukana kuvalliset ompelu- ja kaavan muokkaus ohjeet.

”Valitsin koon rinnanympärykseen mukaan, mutta tämä on aivan liian iso. Valitsin ns. normaalin koon, mutta rinnanympärys kiristää tai tulee paljon viiksiä/ryppyjä.” Kuullostaako tutulta? Voin allekirjoittaa itse nuo molemmat. Jos ongelmasi on kaksi edellä mainittua, tämä kaava voi olla vastaus ongelmiisi.

Lovely Curves naisten mekkokaavat ovat pitkän ja hartaan pohdinnan lopputulos rintaville ja/tai leveä lanteisille naisille. Tässä kaavassa on huomioitu rintavien ihmisten vaatimukset sekä pyritty ratkaisemaan ne suurimmat ongelmakohdat. Kaavojen erityinen piirre löytyy kolmesta eri kokoisesta etukappaleesta, jotka ovat erotettu A-, B- ja C-kirjaimilla. Etukappaleiden erot löytyvät rinnanympäryksen kohdalta. Rinnoille on enemmän tilaa, vaikka kaava pysyy muutoin lähes samanlaisena. Lovely Curves naisten mekkokaavoilla voit tehdä kauniin napillisen-, hihallisen tai hihattoman version.

Malliksi on valittu klassinen A-linjainen mekko, joka on rinnan kohdalta istuva ja laskeutuu väljästi vyötäröltä lantiolle. Malli sopii monelle vartalotyypille hyvin, muistutti muotosi kurvikasta tiimalasia, pyöreää omenaa/päärynää tai leveä harteista y-vartaloa. Naisten mekoissa on wieniläisleikkaus, joka kulkee olalta aina helmaan asti. Tämän leikkauksen avulla saat muokattua kaavaa helpommin. Voit lisätä tai poistaa senttejä vyötäröltä, lantiolta, rinnan ylä tai alapuolelta. Pääset käsiksi juuri niihin kohtiin, joissa omat haasteesi kaavojen kanssa on, koskematta kädentielle tai hihaan. Kaavoihin on merkitty vyötärön-, ylä- ja alalantion linjat. Ohjeiden avulla saat mitoitettua nämä kohdat juuri sinun vartalollesi sopivaksi.

Materiaaliksi Lovely Curves naisten mekkokaavoihin sopii kudottu (joustamaton) puuvilla, pellava sekä viskoosi. Kankaan suositeltu neliöpaino 120-200 g. Mallikuvien mekoissa on käytetty palttinasidoksista puuvillaa sekä ohutta farkkukangasta. Kaavat on kaavoitettu ja sarjottu oman mittataulukon mukaan, jonka löydät tältä sivulta ”Lisää ostoskoriin” napin alapuolelta. Kokoina kaavoissa tutut 32-56. Kaavan mukana toimitetaan kuvalliset ompelu- ja kaavan muokkaus ohjeet. Ohje on painettu neliväripainatuksella vihkomuotoon.
Mallin päällä koko 42B (mallin ry: 99 cm, vy 78 cm ja ly 105 cm).

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kaksi valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + ompeluohjeet. Kuvalliset ompeluohjeet löytyvät PDF-tiedostona tilausvahvistuksesta. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

24,90  Sis. ALV

Varasto loppu

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!