Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Everyday – lasten paitakaava 80-164 cm

Monta mainiota trikoopaidan ompelukaava lapsille!

Everyday lasten paitakaava sisältää huimat 11 erilaista paidan mallia. Mallit on sopivan väljäksi mitoitettu, jotta paitoja on mukava käyttää. Mallit on unisex-mallisia, joten ne sopivat lapselle kuin lapselle. Pehmeästä ja joustavasta puuvilla-elastaanitrikoosta ommeltu paita on myös helppoa pukea joustavuuden vuoksi. Kaikki paitamallit voit ommella lyhyellä tai pitkällä hihalla.

Paketti sisältää tavallisen paidan kaavan, johon sopii kuosilliset kankaat loistavasti! Pienillä yksityiskohdilla varustetut Pocket-, Brace- ja Buttons Up-mallit tuovat ilmettä vaatteeseen taskujen, henkselien ja valenappilistan ansiosta. Jääkö tilkkuja? Käytä niitä vaakaraitaiseen Stripe-, vinoleikkauksiseen Zebra Stripe-, viistoleikkaukselliseen Twinkle- ja puoli ympyrän muotoiseen Ball-paita malliin. Onko perheessä röyhelöjen ja frillojen faneja? Frill-mallissa on suloiset rypytetyt olkafrillat. Peplum-paidassa on vyötäröllä leikkaussauma, josta kellotettu helma lähtee. Helma pyörii kivasti päällä!

Kaavapaketti sisältää siis 11 erilaista paidan ompelukaavaa lapsille. Kaavoissa on käytetty C-mitoitusta. Kokoja kaavapaketista löytyy kaikista malleista 80-164 cm.

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kaksi valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + ompeluohjeet. Kaava-arkkeja ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Haluat heti ompelemaan tai vain yhden mallin kaavapaketista? Itsetulostettavan PDF-kaavan löydät tästä.

22,90  Sis. ALV

Varastossa

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!