Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Lisäosa: Spring Hiiop!

Ompele lapselle Spring Hiiop! -haalari kietaisukauluksella ja nepparilla kiinnittyvällä hupulla. Lisää haalariin peppupaikat, jotta haalarista on iloa pitkään!

PDF Lisäosa: Spring Hiiop! – lisäosan avulla ompelet softshell haalarin kietaisumallisella kauluksella hupun sijasta. Kaulus osa on kietaisu mallinen ja se suojaa kaulaa juuri sopivasti. Haalarin kaulus on vuoritettu ja siihen on kiinnitetty anorakkinepparit. Lisäosa sisältää hupun kaavan, johon kiinnitetään nepparit. Neppareiden avulla saat tarvittaessa hupun haalariin. Huppu ei ole pakollinen, voit jättää sen tekemättä. Jätä myös kauluksesta nepparit silloin pois. Lisäosan avulla saat myös ommeltua on peppupaikat, jotta haalari kestää kovempaakin menoa ja pysyy parempana pidempään.

Tiedosto sisältää seuraavat lisäosat:

  • Kietaisumallinen kaulus
  • Neppareilla kiinnittyvä huppu
  • Peppupaikat haalariin
  • Ompeluohjeen

Lisäosan lisäksi tarvitset Spring Hiiop! -haalarin kaavan. Lisäosa sisältää vain kauluksen, neppari hupun sekä peppupaikat.

Spring Hiiop! -haalarin tietoja:

Haalari on väljempi keskivartalosta, mutta hihat ja lahkeet ovat suht kapoiset. Väljyyttä on siis siellä missä sitä tarvitaan. Etukappale on halkaistu viistosti olalta haaraan ja vetoketju on ommeltu leikkaussaumaan. Haalarin hihansuut on käännetty ja tikattu. Käänteen sisään on pujotettu kuminauha jolloin hihansuu supistuu. Haalarin lahkeensuut on käännetty ja tikattu. Käänteen sisään on pujotettu kuminauha jolloin lahkeensuu supistuu. Haalarien lahkeisiin on ommeltu vielä napit sekä kuminauhat, jotka voi pujottaa kengän alle.

Haalarissa ei ole vuorta, koska softshellin ominaisuudet eivät tarvitse vuoria. Vetoketjun reunat sekä pääntie sisäpuolella on huoliteltu alavaroilla, jolloin sisäpuolesta tulee huolitellumpi vaikutelma. Saumuri huolittelu sekä tikkaukset viimeistelevät takin ulkonäön. Haalarissa on polvipaikat. Paikat on ommeltu vahvemmasta kankaasta, jotta kangas kestää kulutusta. Suosittelen paikkoihin Corduraa, joka on vesitiivistä ja kestävää.

PDF-kaava – Info
Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta.
Tiedostot on pakattu .zip muotoon.
Tulostettava sivumäärä: kaikki mallit 9 sivua + ohjeet.
Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

2,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!