Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

PDF Lisäosa: Arctic Flower-takki

Ompele lapselle Arctic Flower -takki kauluksella ja nepparilla kiinnittyvällä hupulla.

PDF Lisäosa: Arctic Flower-takki lisäosan avulla ompelet softshell takkiin kauluksen kiinteän hupun sijasta. Kaulus osa on kietaisu mallinen ja se suojaa kaulaa juuri sopivasti. Takin kaulus on vuoritettu ja siihen on kiinnitetty anorakkinepparit. Lisäosa sisältää hupun kaavan, johon kiinnitetään nepparit. Neppareiden avulla saat tarvittaessa hupun takkiin. Huppu ei ole pakollinen, voit jättää sen tekemättä. Jätä myös kauluksesta nepparit silloin pois.

Tiedosto sisältää seuraavat lisäosat:

  • Kietaisumallinen kaulus
  • Neppareilla kiinnittyvä huppu
  • Ompeluohjeen

Lisäosan lisäksi tarvitset Arctic Flower -takin kaavan. Lisäosa sisältää vain kauluksen ja nepparilla kiinnittyvän hupun kaavat.

Arctic Flower-takin tietoja:

Arctic Flower takki on ommeltu helposti käsiteltävästi ja ommeltavasta softshell-kankaasta. Softshell-kankaan hyviä ominaisuuksia ovat tuulen pitävyys, lämmin fleecemainen sisäpuoli sekä mikä parasta, kangas ei rispaannu. Takin kaava sisältää 16 eri kokoa, joten näistä ompelet vielä monet ulkotakit vaikka lapsi kasvaa. Koot ovat 74-168 cm sekä malleissa on pohjana lasten normaali C-mitoitus.

Arctic Flower -takissa etukappale on halkaistu viistosti olalta helmaan ja vetoketju on ommeltu leikkaussaumaan. Hihansuihin on ommeltu resorit paksusta resorista, jotta hihat pysyisivät paikallaan leikkien ajan. Suosittelen käyttämään tekokuituista resoria, koska puuvillainen resori imee paljon vettä sekä sen puhtaana pito voi olla haastavaa. Takeissa ei ole vuorta, koska softshellin ominaisuudet eivät tarvitse vuoria. Vetoketjun reunat sekä pääntie sisäpuolella on huoliteltu alavaroilla, jolloin sisäpuolesta tulee huolitellumpi vaikutelma. Saumuri huolittelu sekä tikkaukset viimeistelevät takin ulkonäön.

Takissa on huppu, joka on ommeltu joko kiinteästi pääntielle. Hupussa on sirkat, nyörikuminauhaa sekä stopparit, joilla voi säätää huppua pienemmäksi edestä. Koska softshell-kangas on paksua ja vahvaa, valitse hupun nyöriksi oikein napakka nyörikuminauha. Taskut sekä hupun vuori kannattaa ommella ohuemmasta ulkoiluun sopivasta kankaasta, jotta saumoista saadaan hieman ohuemmat.

PDF-kaava – Info
Tiedoston saat ladattua tilaus- ja maksuvahvistuksesta.
Tiedostot on pakattu .zip muotoon.
Tulostettava sivumäärä: kaikki mallit 6 sivua + ohjeet.
Tiedostoissa mukana suurkuvatuloste (A0, A1, A2 tai A3).

Tämä kaava tulostetaan itse omalla tulostimella. Emme postita PDF-kaavoja.

2,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!