Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelun musta kirja

Ompelun musta kirja kätkee sisälleen ompeluun liittyvää asiaa vinkkien, ohjeiden ja kuvien muodossa

Ompelun musta kirja johdattaa sinut ompelun perusteista, erilaisiin materiaaleihin,  ompelutarvikkeisiin, ompelukaavoihin ja itse ompeluun. Käytännönläheinen perusteos soveltuu vasta-alkajasta konkariin. Kirjan lukuisat kuvat, ohjeet ja ompeluvinkit helpottavat ompelua, sen jatkumista ja mielekkyyttä.

Laaja teos sisältää hyödyllistä tietoa ompelun perusasioista eli vartalotyypeistä ja vinkeistä mallien ja kankaiden valintaan, mittojen oton tärkeydestä, erilaisten koneiden ja paininjalkojen käytöstä, neuloista sekä ompeluvälineistä.

Materiaalit tulevat tutuksi toisessa luvussa valmistuksen, kuidun, kankaan käyttötarkoituksen ja neulavinkkien osalta. Kirjassa esitellään yli 60 erilaista kangasta vaatetukseen. Lisäksi tietoa tuki- ja vanumateriaaleista, niiden valinnasta sekä käytöstä.

Voit tilata materiaalinäyte vihkon, jossa on kankaista fyysiset näytteet.

Kolmannessa luvussa tulevat perus ompelutarvikkeet tutuksi, jotta osaat valita sopivan nepparin, vetoketjun, nauha, nyörin ja kuminauhan työhösi.

Neljännessä osiossa perehdytään ompelukaavoihin. Millaisia kaavoja on, mistä niitä voi hankkia, käydään läpi ompelusanastoa, kaavojen merkintöjä sekä käyttöä kuvitettujen kaavanosien kera.

Blogissa on pidempi postaus kirjasta. Löydät sieltä kaikista kirjan luvuista kattavat selostukset sisällöstä sekä mukana olevista materiaaleista. Painamalla tästä, pääset lukemaan postausta.

Viimeisessä luvussa keskitytään itse ompeluun. Luvussa vinkkejä ompelun perusteisiin mm. käsiotteisiin, tikin pituuden säätämiseen, silitykseen, kaarevan sauman ja käänteen ompelu, mihin kohtaan tikki tulee käänteessä sekä miten ommellaan suoraan. Saat yleistä tietoa kudottujen ja neulottujen kankaiden ompeluun sekä yleiset ompelujärjestykset perusvaatteisiin. Lopuksi vinkkejä, jotka eivät ole muualle mahtuneet.

Ompelun musta kirjassa on 250 sivua. Tekstin lisäksi kirjassa on valtavasti valokuvia sekä piirroskuvia. Kirjasta löytyy selkeys ja helppolukuisuus eli tuttua Jujunaa. A4 kokoisessa kirjassa on mustaakin mustempi kansi, jota koristavat erilaiset ompeluun liittyvät kuvat. Kannen kuvat ja tekstit painetaan tyylikkäällä kultaisella foliopainatuksella.

Ennakkotilauksen info:

  • Kirjan ennakkotilaus on auki 12.-23.6. välisen ajan. Tilaamalla kirjan ennakkoon, varmistat oman kappaleen saatavuuden.
  • Kirjan painoaika on 4-6 viikkoa.
  • Ennakkotilattu kirja toimitetaan sinulle elokuun aikana. Jos tilaat muuta samaan tilaukseen, koko tilaus toimitetaan sinulle, kun kirja on saapunut varastoon.

ISBN 978-952-65065-4-8 (pehmeäkantinen)

59,90  Sis. ALV

Varasto loppu

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!


OLEMME LOMALLA

Vietämme juhannusta ja olemme koulutuksessa 20.-27.6. välisen ajan.

Tilauksia pakataan ja postitetaan seuraavan kerran 28.6.

PDF-kaavat  ja E-kirjat kulkevat normaalisti.