Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Heijastava Robotti-silityskuva

Näy pimeässä heijastavan robotti kuvan ansiosta!

Suloinen robotti on leikattu harmaasta heijastavasta silityskalvosta. Robotilla on korkeutta 12,5 cm ja leveyttä 8,5 cm.
Se sopii hyvin pipoon, takkiin yms.

Kiinnitä pipoon tai paksulle huovalle ja tee itse heijastin.

Robotti on leikattu EN20471 standarin mukaisesta heijastin kalvosta. Kalvo täyttää heijastamisen kriteerit. Muistathan kuitenkin käyttää useampaa heijastinta vaatteessa!

Tekstiileille tarkoitettu silityskuva, joka kiinnitetään silitysraudalla tai lämpöprässillä.

Tuote pysyy parhaiten puuvillaa sisältävissä tekstiileissä. Kuvan mukana kiinnitysohjeet (ohjeet löytyvät myös tältä sivulta alempaa) sekä testipaloja, joilla voit kokeilla tilkulle ennen varsinaisen kuvan kiinnitystä.

Soveltuu myös softshell-kankaalle (ehdottomasti kokeiltava ensin tilkulle kiinnitystä!) Huomioithan, että ulkoasu kankaat eivät välttämättä kestä kiinnitykseen tarvittavaa lämpöä!

Pesuohje: max. 60 astetta, rumpukuivaus sallittu, ei huuhteluainetta.

3,90  ALV 24%

Varasto loppu

Kuvaus

SILITYSKUVAN KIINNITYS JA PESUOHJE

TARVITSET

– Silitysraudan

– Kovan alustan

– Leivinpaperin (pala, joka peittää koko silitysraudan pohjan)

– Silityskuvan

Osa käyttämistämme kalvoista on “cool flex” -kalvoja, joista päällä oleva suojamuovi poistetaan vasta kun kuva on jäähtynyt. Odota, että kuva on jäähtynyt ja poista kalvo.

Osa käyttämistämme kalvoista on “hot flex” -kalvoja, josta poistetaan kuvan päällä oleva suojamuovi heti kuvan kiinnityksen jälkeen kuumana. Varo polttamasta sormiasi!

Huomioithan, että eri kalvot ja eri värit saattavat kiinnittyä hieman eri tavalla. Osa kalvoista kiinnittyy jo muutamassa sekunnissa. Voit kokeilla kiinnitystä tilkulle mukana tulevilla silityskalvon palasilla. Kiiltävä pinta tulee silityskalvoissa aina ylöspäin.

Silityskalvon kiinnityksessä on oleellista ajan, painon ja lämmön yhdistelmä. Kuva ikäänkuin sulaa tekstiiliin kiinni.

 

KIINNITTÄMINEN

– Kiinnitetään silitysraudalla ja 2-3 pisteellä (lämpö 160 astetta). Huomioithan, että eri raudat lämpenevät eri tavalla. Vältä höyryreikiä kiinnityksen aikana.

– Poista kirkas “rapiseva” taustamuovi varovasti kuvan takaa.

– Kun taustamuovi on poistettu, aseta kuva haluttuun kohtaan kalvon tarrapinta kangasta vasten. Aseta leivinpaperi kuvan päälle. Paina n. 10-15 sekuntia koko painollasi.

– Tarkista irtoaako päällä oleva paksu suojamuovi helposti. Jos ei, paina vielä uudelleen n. 10 sekuntia. Huomioi kumpaa kalvoa sinulla on käytössäsi.

– Päällimuovi irtoaa hyvin kalvosta kun kuva on kiinnittynyt tekstiiliin.

– Paina vielä uudelleen leivinpaperin läpi n. 10-15 sekuntia. Kuva on kiinnittynyt kunnolla kun kankaan “silmukat” näkyvät läpi. Joistakin kalvoista on vaikea havaita kiinnittymistä oikealta puolelta. Nurjalla näkyy “kohona” kuvankohdasta kun kuva on kiinnittynyt kunnolla.

– Jos kuva lähtee irtoamaan pesussa, uudelleen silitys auttaa.

 

PESUOHJEET

Max. 60 astetta, rumpukuivaus sallittu, ei huuhteluainetta. Oikein ja kunnolla kiinnitettynä silityskalvot kestävät 60 asteen pesun ja kuivausrummun. Ei huuhteluainetta. Pese tekstiili nurinpäin.

Lisätiedot

Paino 0.010 kg
Kuvan väri

Kimaltava sateenkaari, Kimaltava kulta, Kimaltava sininen, Kimaltava vihreä, Kimaltava violetti, Kimaltava punainen