Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Miesten raglanpaidat 44-68 - 170 +-3 cm

Ale!

Valikoimasta poistuva paperikaava! Miesten trikoinen raglanpaidan kaava.

Miesten perus trikoopaidan kaava raglanhihoilla. Kaavapaketti sisältää neljä eri vaihtoehtoa. Paidassa on hieman väljyyttä, ei väljästi mutta ei tiukasti. Se istuu juuri sopivasti. Kaavoista löytyvät miesten koot 44-68.
Suositeltu kangas: puuvilla-elastaanitrikoo. Neliöpaino n. 220 g. Jousto 20 %.

Miten tämä eroaa muista raglanhihaisista kaavoista ja miksi sinun tulisi kokeilla tätä?

  • Jos sinulla on raglanhihaisten kaavojen kanssa istuvuusongelmia, kokeile tätä. Best of Two ja Best of Four malleissa on hiha tehty kahdesta kappaleesta. Hihan päällä kulkevaa saumaa on muotoiltu, jolloin istuvuus paranee sekä tarvittaessa saadaan lisättyä tilaa sinne missä on tarve. Jos muotolaskosten ompelu ei suju ja sauma jää törröttämään, kahden kappaleen hiha on todellakin kokeilemisen arvoinen.
  • Miesten raglanpaidat ovat sarjottu kahdelle eri pituusluokalle. Tämä on meidän ensimmäinen kahdelle eri pituusluokalle sarjottu kaava.
  • Tämä kaavapaketti on tehty 170 cm +-3 cm pitkille miehille. Toinen pituusluokka on 180 +-3 cm (kaava löytyy täältä klik klik).

Malli on n. 180 cm pitkä ja hänellä on päällä koko 54. 

Saatavilla olevat lisäosat tai ohjeet:

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kaksi valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + ompeluohjeet. Kaava-arkkeja ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.

Etsitkö PDF-kaavaa? Klikkaa tästä.

Kaavat ovat yksityiskäyttöön tarkoitettu. Jos haluat tehdä kaavoilla myyntiin, voit ostaa kaavaan myyntilisenssin. Lue lisää myyntilisensseistä täältä (klik klik).

8,00  Sis. ALV

Lisätietoa tuotteesta

Kuvaus

Kaavapaketin mallit:

Best of One = Raglanhihainen paita pitkillä hihoilla. Paidassa on hieman väljyyttä, jotta se olisi mukava päällä. Pääntiellä kaksinkertainen kaitale.

Best of Two = Raglanhihainen paita pitkillä hihoilla. Hihat ovat kahdesta kappaleesta tehty ja saumassa on hieman muotoa. Näin hihaan saadaan istuvuutta paremmaksi. Paidassa on hieman väljyyttä, jotta se olisi mukava päällä. Pääntiellä kaksinkertainen kaitale.

Best of Three = Tässä mallissa on etu- ja takakappale tehty kolmesta osasta. Hyödynnä tilkut tilkkukoristasi ja yhdistele! Malli on raglanhihainen. Paidassa on hieman väljyyttä, jotta se olisi mukava päällä. Pääntiellä kaksinkertainen kaitale.

Best of Four = Tässä mallissa on etu- ja takakappale tehty kolmesta osasta. Hyödynnä tilkut tilkkukoristasi ja yhdistele! Malli on raglanhihainen. Hihat ovat kahdesta kappaleesta tehty ja saumassa on hieman muotoa. Näin hihaan saadaan istuvuutta paremmaksi.Paidassa on hieman väljyyttä, jotta se olisi mukava päällä. Pääntiellä kaksinkertainen kaitale.

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Kaava

Miesten raglanpaidat – kaikki mallit, Best of One, Best of Two, Best of Three, Best of Four, Myyntilisenssi kaavaan

Best of One - kankaan menekki

Best of Two

Best of Three

Best of Four

Miesten kokotaulukko

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse info@jujuna.fi