Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja ohjeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Organ Stretch kaksoisneula trikoolle 130 / 705 H-S ZWI

Organin laadukas Stretch-kaksoisneula joustavien kankaiden tikkausten ompeluun.

Organ Stretch kaksoisneula 130 / 705 H-S ZWI on neula, jossa puolipallon muotoinen kärki. Neulan kärki työntyy ommellessa kankaan silmukoiden lävitse eikä vaurioita neulottuja silmukoita. Neulan toinen puoli on litteä ja tämä neula sopii useimpiin ompelukoneisiin. Neula soveltuu elastaania sisältäville kankaille kuten puuvilla-elastaanitrikoo, viskoositrikoo ja joustocollege.

Kaksoisneulassa on kaksi neulaa yhdessä ja sitä käytetään esim. trikoopaidan hihansuiden ja helmojen käänteiden tikkauksissa. Oikealla puolella kulkee kaksi suoraa tikkiä ja alapuolelle muodostuu ompelun aikana siksakkia. Koneesta valitaan ompeleeksi ompelukoneen suora ommel.

Joustavien kankaiden saumojen ompeluun suosittelen saumuriin valikoimassa olevia EL x neuloja (klik klik). Ompelukoneeseen sopii Super Strech-neula (klik klik). Neulan koko valitaan aina kankaan paksuuden ja ommeltavien kerrosten mukaan. Mitä ohuempi kangas, sen pienempi neula. Jos materiaali on keskipaksu, mutta ommeltavia kerroksia useampi, isompi neula varmistaa neulan kestävyyden ommellessa. Vaihda neulasi uuteen kun huomaat hyppytikkiä (jättää pistoja välistä), ommel ei säädöistä tai langan vaihdosta huolimatta korjaannu tai neulasi katkeaa.

Voit lukea lisää neuloista ”Ompelun mustasta kirjasta”.

Organ Stretch kaksoisneula 130 / 705 H-S ZWI löydät kahta eri leveyttä. Neulan koko on molemmissa leveyksissä 75.

  • 2,5 mm – neulojen väliin jäävä osuus on 2,5 mm levyinen. Tällä neulalla tekee kapeat tikkaukset ja näyttävät hiuslaskokset. Kapea neula myydään kahden (2) kappaleen pakkauksissa.
  • 4 mm – neulojen väliin jäävä osuus on 4 mm levyinen. Tällä neulalla tekee hieman leveämmät tikkaukset. Leveämpi neula myydään yhden (1) kappaleen pakkausissa.

Valmistaja: Organ

5,90 7,90  Sis. ALV

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Liity mukaan sisäpiiriin!