Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Naisten raglanmekot 32-56

16 upeaa naisten raglanhihaista mekkoa!

Kaavapaketti sisältää 16 erilaista mallia. Mekot on istuvaksi suunniteltu rinnan kohdalta. Piristystä mekkoihin on saatu erilaisten helmojen avulla.
Mallit on mahdollista tehdä isolla vuoritetulla kauluksella tai perinteisellä pyöreällä pääntiellä.
Kaikissa malleissa on muotoiltu keskitakasauma, jonka ansiosta istuvuutta on helppo säätää omiin tarpeisiin. Raglanhiha koostuu kahdesta kappaleesta ja olkapään kohta on muotoiltu. Kaikissa malleissa on taskut.
Vaihtelua mekkoihin saat poistamalla taskut ja lisäämällä Framilon-joustonauha rypytyksen sivusaumaan. Rypytyksen ansiosta saat ilmettä mekkoon sekä lisäksi hieman väljyyttä.

Materiaalina on käytetty ohuita joustocollegeja (neliöpaino n. 220-230 g) sekä joustavaa puuvilla-elastaanitrikoota (neliöpaino n. 220-230 g).

Mallikohtaiset esittelyt sekä kankaan menekit löytyvät rullaamalla sivua alaspäin.
Kaavat ovat yksityiskäyttöön tarkoitettu. Jos haluat tehdä kaavoilla myyntiin, voit ostaa kaavaan myyntilisenssin.
Lue lisää myyntilisensseistä täältä (klik klik).

Mallikuvissa käytetty kokoja 40 ja 42.

Paperikaava – Info

Paketti sisältää 4 kaava-arkkia + ohjeet.
Yksittäinen malli sisältää 1 kaava-arkin + ohjeet.
Tuote toimitetaan Postin välityksellä.

Etsitkö PDF-kaavaa? Klikkaa tästä.

TÄMÄ ON PAPERINEN KAAVA

Paperiset kaavat toimitetaan
postitse valmiina tulosteina.

8,90 50,00  ALV 24%

Poista

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön, voit ommella kaavalla itsellesi sekä lahjaksi. Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Jos haluat tehdä kaavoilla tuotteita myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä. Jos olet kiinnostunut kaavojen jälleenmyynnistä, ota yhteyttä sähköpostitse info@jujuna.fi

Kankaiden ja tarvikkeiden menekit löydät omilta välilehdiltään mallin nimen kohdalta

Kankaiden menekki laskettu 150-160 cm leveälle kankaalle.

Kuvat aukeavat klikkaamalla popup-ikkunaan

Kuvaus

Kaavapaketin mallit:

Anything Like You = Pitkä raglanhihainen mekko, joka levenee pallomaisesti kohti helmaa. Mekon helma kaartuu kauniisti edestä ylemmäs ja takana alemmas. Mekko on suunniteltu istuvaksi rinnan kohdalta. Mallin voi tehdä isolla kauluksella tai pyöreällä pääntiellä. Mekon sivusaumoissa taskut.

This I Vow = Polvipituinen mekko raglanhihoilla, jossa epäsymmetrinen helma. Mallin voi tehdä isolla kauluksella tai pyöreällä pääntiellä. Mekon sivusaumoissa taskut.

We Wont Be Alone = Polvipituinen mekko raglanhihoilla, jossa kolmion muotoinen helma.. Mallin voi tehdä isolla kauluksella tai pyöreällä pääntiellä. Mekon sivusaumoissa taskut.

Speechless = Pitkä raglanhihainen mekko, jossa epäsymmetrinen helma. Mallin voi tehdä isolla kauluksella tai pyöreällä pääntiellä. Mekon sivusaumoissa taskut.

What About Us = Polvipituinen mekko raglanhihoilla, joka levenee pallomaisesti kohti helmaa. Mekon helma kaartuu kauniisti edestä ylemmäs ja takana alemmas. Mekko on suunniteltu istuvaksi rinnan kohdalta. Mallin voi tehdä isolla kauluksella tai pyöreällä pääntiellä. Mekon sivusaumoissa taskut.

This Is What It Feels Like = Pitkä raglanhihainen mekko, jossa kolmion muotoinen helma. Mallin voi tehdä isolla kauluksella tai pyöreällä pääntiellä. Mekon sivusaumoissa taskut.

On Your Side = Pitkä raglanhihainen mekko, jossa suoran mallinen helma. Mekon voi tehdä isolla kauluksella tai pyöreällä pääntiellä. Mekon sivusaumoissa taskut.

Something Real = Polvipituinen mekko raglanhihoilla, jossa suoran mallinen helma. Mekon voi tehdä isolla kauluksella tai pyöreällä pääntiellä. Mekon sivusaumoissa taskut.

Lisätiedot

Paino 0.130 kg
Kaava

Anything like you, This i vow, We wont be alone, Speechless, What about us, This is what it feels like, On your side, Something real, Naisten raglanmekot – kaikki mallit, Myyntilisenssi kaavaan

Anything like you

On your side

Something real

Speechless

This I Vow

This is what is feels like

We wont be alone

What about us