Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Kaavakirjat

Kaavakirjat – Jujunan ensimmäinen kaava- ja ompelukirja on tulossa heinäkuussa myyntiin. Kirja soveltuu jo ompelua harrastaneelle sekä heille, jotka haluavat haastaa itseään oppimalla uutta.

Kirjassa on tekstin lisäksi paljon valokuvia sekä piirroskuvia. Teksti ja kuva tukevat toinen toisiaan uuden oppimisessa. Fonttikoko sekä kappaleiden pituus on mietitty tarkoin, paremman lukukokemuksen takaamiseksi.

Painetut kaavakirjat ovat pehmeäkantisia ja A4 kokoisia kirjoja. A4 kokoiseen kirjaan mahtuu hyvin tekstiä sekä kuvia samalle sivulla, ilman että lukukokemus kärsii. Kirjojen sivut ovat mattapintaista paperia, jos kirjaan haluaa tehdä merkintöjä. Kotimaisuus on yksi yrityksen tärkemmistä arvoista ja siksi painamme kirjamme Suomessa.

E-kirjat ovat vuorovaikutteisia kirjoja. E-kirjaan on sisällytetty kirjanmerkit sisällysluetteloon, joilla navigoit helposti kirjan sisältöä skrollaamatta kaikkia sivuja läpi. Kirjanmerkkien lisäksi sivuihin on sisällytetty ristiinviittauksia toisiin sivuihin. Klikkaamalla sivunumeroa tai lausetta, jossa sivunumero on mainittu, pääset suoraan oikeaan kohtaan kirjassa. E-kirjan lukemista varten tarvitset PDF-lukuohjelman esim. ilmainen Adoben Acrobat Reader. Voit ladata sen täältä (klik klik).

Ethän ota valokuvia tai kuvakaappauksia kirjasta ja lähetä kaverillesi, koska tämä on sisällön jakamista. Kirjan sisältö on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön. Kuvien ja tekstien jakaminen sekä kaikki kaupallinen käyttö on kielletty.

E-kirjaa, et voi lähettää kaverille tai tutulle, koska tämä on kopioimista. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Sisällön osittainenkin kopiointi ja käyttäminen on ehdottomasti kielletty ja voi johtaa korvausvastuuseen.