Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Ompelukaavat ja tarvikkeet ompeluun

Henkilökohtainen palvelu ja nopeat toimitukset – PDF-kaavat saat käyttöösi heti

Jenni Kulmala – Jujuna

Olen Jenni Kulmala. Olen syntynyt Kokkolassa ja asunut Tampereella vuodesta 1998. Perheeseeni kuuluu aviomies, 2 poikaa sekä koira. Vapaa-aikaani vietän perheeni kanssa, salilla käyden ja ompelukoneen takana.

Olen Jujunan perustaja ja kaiken toiminnan takana. Suunnittelen mallit ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa toteutan ne kaavoiksi asti. Valikoimaan kuuluu perinteiset paperikaavat sekä itse tulostettavat PDF-kaavat. Valikoimaan kuuluu myös erilaisia ompelutarvikkeita sekä silityskuvia.

Mistä kaikki lähti?

Oli vuosi 2013. Aloin odottamaan ensimmäistä poikaani. Ajatus siitä, että ompelisin pojalleni vaatteita alkoi saamaan tulta alleen. Ajatuksista teoiksi ja taisinkin heti tilata saumurin ompelukoneen rinnalle ja kävelin kangaskauppaan. Kaupasta käsityölehti, koska en omistanut yhtäkään lehteä eikä kaavojen tekeminen tuntunut onnistuvan.

Pikku hiljaa ompelin ja kokeilin uutta. Palasin päivätyöhöni keittiöön töihin. Olin muutaman kuukauden töissä ja jäin hoitovapaalle. Hoitovapaalle jäädessä, päätin etten mene enää takaisin vaan alan tekemään jotain ihan muuta.

Kuopuksemme syntyi heinäkuussa 2015 ja ompeluinnostus vaan jatku. Marraskuussa 2015 tein itselleni sivun Facebookiin (Jennin tekemää). Siellä esittelin ompeluita mitä olin tehnyt ja Ommeltujen vaatteiden kirppiksellä niitä myin. Tilaustöitäkin tein jonkin verran.

Ajatus omasta yrityksestä oli mielessä päivä päivältä enemmän. Ajattelin, että hoitovapaani loppuun (heinäkuuhun 2018) on pitkä aika ja kerkeän katsomaan miten oman yrityksen kanssa kävisi. Helmikuussa 2016 lähetin yrityksen perustamispaperit eteenpäin ja huhtikuussa 2016 sai Jujuna alkunsa. Liikeidea oli aivan toinen yrityksen perustamisvaiheessa ja se muuttuikin aika äkkiä.

Ensimmäiset kuukaudet

Jo suosituksi tulleesta Hiiop! -jumpsuitista kaikki alkoi. Verkkokauppa avattiin ja ensimmäiset erät kaavasta myytiin loppuun 4 tunnissa. Tunne oli aivan huikea. Sitä ei voi sanoin kuvailla. Se sama tunne on vieläkin joka päivä. Rakastan tehdä tätä, teen sen täysillä ja se näkyy myös asiakkaille. 

Kesäkuussa 2016 hankin työhuoneen itselleni, jotta voin keskittyä tähän 110%. Joulukuussa 2016 kävin irtisanomassa itseni enkä hetkeäkään epäillyt etteikö tämä toimisi.

Joulukuussa 2016 lopetin myös ompelutyöt. Aika ei riitä kaikkeen ja piti valita kumpaa haluan tehdä. Näin sai Jujunan ompelukaavat alkunsa.

Mitä kuuluu nyt?

Kaavaperhe on kasvanut yhdestä kaavasta yli 60 kaavapakettiin sekä yli 30 ilmaiseen kaavaan. Malleja löytyy yli 470 erilaista. Uusia kaavapaketteja julkaistaan 2-4 kappaletta vuodessa. Kaavapaketit on suunnattu joko lapsille, naisille tai miehille. Välillä on myös paketteja, jotka on suunnattu koko perheelle. 

Verkkokauppaan lisättiin ilmaisia kaavoja joulukuussa 2017. Ilmaiset kaavat on ladattavissa PDF-muodossa. Jos kaavat ei ole vielä tuttuja, voi niitä kokeilla maksutta.

Pyrin huomioimaan malleja suunnitellessa eri ikäiset sekä eri kokoiset ihmiset. Tätä toteutan myös mallikuvien kanssa. Mallikuvissa on mukana eri kokoisia ja eri ikäisiä, täysin tavallisia ihmisiä. Jokainen ansaitsee kauniit ja sopivan kokoiset vaatteet ylleen iästä ja koosta riippumatta.

Toukokuussa 2018 yritys muutti uusiin isompiin tiloihin. Tila sijaitsee tällä hetkellä Kaukajärvellä.

Työtäni teen koko sydämelläni, asiakaslähtöisesti ja asiakkaiden toiveita kuunnellen. 

Jenni Kulmala

Jujuna

Sosiaalinen media

Blogi
Facebook
Instagram